#Bloggträff14 i ett regnigt Vasa

 
Idag var Dagen med stort D. Bloggträffdagen! Jag måste erkänna att jag var lite nervös när jag körde till Vasa i regnet för att träffa 20 stycken finlandssvenska bloggare vid Café Ylikiva, men den där nervositeten visade sig verkligen vara helt onödig. Alla var så trevliga och det blev så himla lyckat att jag inte vet var jag ska börja berätta ens! :)
 
 
Vi körde samma program i Vasa, Jakobstad, Åbo och Helsingfors under dagen och inledde med en presentationsrunda. Många gamla bekantingar och en hel del nya ansikten var med i Vasa.
 
 
Det är alltid lika roligt att träffa bloggare "på riktigt" tycker jag, för man får en helt annan bild av personerna bakom bloggarna då. Nu har jag många nya bloggar som jag bara måste börja läsa. :) Linnéas och Simones modebloggar blev jag väldigt nyfiken på och Elin kommer man dessutom att få se i en dokumentärserie på TV i februari - så häftigt!
 
 
Kamerorna och mobilerna var alltid framme. Är det bloggträff så är det! :D Här ser ni ljuvliga Ann-Sofie som är i full färd med att Instagramma, inredningsbloggaren Satu i mitten och coolaste mamman Janina till höger med sin dotter Nicolina. 
 
 
Man får den där mysiga känslan av att vara på kaffe hos någon farmor när man sätter sig ner i Ylikiva med blommiga kaffekoppar och udda glas. Så härligt! Det lyckades fotobloggaren Jenna fånga på bild bättre än mig, så hennes blogg måste ni spana in!
 
 
Så småningom var det diskussionsdags och vi bildade nya grupper. Det blev livliga diskussioner om allt från bloggvärldens framtid till evenemangsidéer. Här är Janina mitt uppe i en diskussion med lifestylebloggaren Sofia (som redan hunnit skriva ett härligt blogginlägg om träffen) och vardagsbloggarna Nina och Jonna.
 
 
Vardagsbloggaren Mizza (som var min tutor en gång i världen), entreprenören Malin, vardagsbloggaren Sara och handarbetsfantasten Elin hade många fina idéer till framtida bloggsamarbeten.
 
 
Christina hann knappt anteckna medan Elin, Elins assistent, fotobloggaren Sara och Ann-Sofie bollade idéer.
 
 
Jag satt med Natalie, Ami och Nina och lärde känna dem lite bättre samtidigt som vi diskuterade bloggfrågor.
 
 
Så fort jag har tid över så ska jag försöka sammanfatta alla fantastiska tankar och funderingar som kom upp i Vasa, så att ni som inte var med också får ta del av allt. Jag ser också fram emot att få ta del av de andra bloggträffarnas diskussioner! :)
 
 
Tusen tack alla ni som var med på träffen! Det är helt fantastiskt att få se vilka människor det finns bakom bloggnamnen och jag är så otroligt glad över att ha fått träffa er idag. :)
 
 
Ett stort tack också till Katja på Ylikiva för den otroligt trevliga servicen och samarbetet. ♥
#1 - jenna Vanhanen

Du har också jätte fina bilder från träffen. :D

Svar: Tack så jättemycket Jenna! :) ♥
TIDSTJUVEN

#2 - Christina

Tack själv Maria för en fantastisk bloggträff. :)

Svar: Tack för din värmande kommentar! ♥
TIDSTJUVEN

#3 - Linda

Åh va jag sku ha vila vara med åxå :) ni MÅST ha nån typ av bloggträff snart igen åxå :)

Svar: Jadå, det blir garanterat fler bloggträffar och bloggevenemang! :D
TIDSTJUVEN

#4 - Pernilla

Oj vad det ser trevligt ut! :) Hoppas verkligen jag har möjligt att komma nästa gång det ordnas!

Svar: Det ska vi hoppas! :D
TIDSTJUVEN

#5 - Sofia

Härliga bilder som vanligt! Tack igen för idag, det var roligt att träffas! :)

Svar: Tack så jättemycket! :) Jag håller med dig, det var superkul att träffas!
TIDSTJUVEN

#6 - Jessica

Ni verkar ha haft det hur bra som helst! KUL!!! :D

Svar: Det hade vi absolut! :D Det är alltid lika häftigt att umgås med andra bloggare och se hur drivna och peppade alla är. Det smittar av sig! :)
TIDSTJUVEN

#7 - Silje

Åh vad många nya bloggar jag fick att kolla in genom detta inlägg :D Verkar som om ni haft det jätte trevligt :)

Svar: Alltså visst är det häftigt hur man ständigt upptäcker nya guldkorn i den finlandssvenska bloggvärlden! Det finns så otroligt många härliga bloggar att bekanta sig med. :)
TIDSTJUVEN

#8 - hanna, förbanna

såg hemskt trevligt ut! Synd att jag har så svårt att ta mig till "fasta" Finland :(
Smart att länka så här i inlägget också! :D

Svar: Det var det! Är ni många bloggare på Åland förresten? Man kunde ju ta och fixa en åländsk bloggträff också. :) Kul att du uppskattade länkningarna.
TIDSTJUVEN

#9 - Karolinas Kaos

Vad kul att det blev så lyckat! Så kanske det ordnas en till nångång också ;) nej men det ser jättemysigt ut, roligt att ni hade det bra! :)

Svar: Ja, superkul! Det hade ju varit lite pinsamt ifall allting hade blivit en flopp, haha. :D Bloggträffar måste absolut ordnas oftare! De behöver ju inte vara så här storslagna och välplanerade. Man kan ju helt enkelt bara träffas över en kopp kaffe också. :)
TIDSTJUVEN

#10 - VERONICA - fashion blog

Gud så hörligta bilder, riktigt fina bilder! :) Ha en otroligt fin söndag, hoppas det bjuder på extra många må-bra-stunder! Kramar!

Svar: Tack så jättemycket! :) Ha en riktigt härlig söndag du också Veronica. Kram ♥
TIDSTJUVEN

#11 - Linnéa

Tusen tack Maria för att ni ordnade träffen! Det var riktigt kul och inspirerande att träffa likasinnade och diskutera idéer :)

Svar: Åh, jättekul att höra din feedback Linnéa. Tack!! :D Det var kul att träffas och jag hoppas att vi ses många fler gånger. :) Jag måste säga att du verkligen är en hejare på att blogga redan nu, trots att du startade din blogg så sent som i september. Wow!
TIDSTJUVEN

#12 - Sara

Tack för att ni ordnade detta. Det var supertrevligt :)

Svar: Härligt att du tycker det! Det här får vi absolut göra om (många gånger). :D
TIDSTJUVEN

#13 - Hemma Hos Felicia

åh så fina bilder!! Ser ut som att det blev en lyckad bloggträff!!!! :D

#14 - Nina

Tack för en lyckad bloggträff! Fina bilder :D

#15 - Maritza

Tack igen Maria! och vilken fin presentation du hade gjort av alla som var där :) nu vet jag också vilken bloggkategori jag hör till haha ;) ;) Ha en bra söndag!

#16 - Daniela

Åh ser så härligt ut :D Synd att jag inte hade möjighet att komma till Helsingfors. Superfina bilder du tagit.

#17 - emadeleinew

Hej !

Det var en jätte roligt att komma på Bloggträffen, och jag kommer gärna igen.

Vad roligt att du lyfte fram när dokumentärserien sänds, för det var helt borta igår när jag presenterade mig. Och hoppas jag har fått flera nya läsare :).

Kram,
emadeleinew

#18 - ellenlundis

Åh va mysigt ni hade det. :) Fina foton.
Bloggarna som du träffade, läser du deras bloggar dagligen?

#19 - hanna, förbanna

om vi är många bloggare på Åland ... jag vet faktiskt inte, hördudu. Förut fanns det en del, men jag tror de flesta har lagt av - ingen aning alltså!