Om att känna sig lite misslyckad ibland

 
Idag var en dålig dag. Man ska inte blogga när man har dåliga dagar, är arg eller upprörd. Det säger alla proffs. Men jag är rebellisk och bloggar ändå. För allt är inte rosenrött (eller snarare vitt och beiget i bloggvärlden) här i livet och en dålig dag är faktiskt inget mer än en dålig dag. Alla har dem. Ibland vaknar man helt enkelt med en migrän som inte släpper och ibland blir man tvungen att hoppa över alla viktiga föreläsningar och annat som borde göras för att ligga hemma under täcket med dåligt samvete istället. Och ibland har man helt enkelt mos i huvudet hela dagen och får ingenting gjort fast man inte ens har huvudvärk längre.
 
Ibland har man sådana dagar då man är irriterad på allt och alla, allt känns övermäktigt och man allra helst bara skulle vilja gräva ner sig i en grop eller åtminstone få sätta stora svarta kryss över hälften av det som står i kalendern utan att faktiskt behöva göra alla de där sakerna först. Ibland känner man sig som världens mest misslyckade människa vid dagens slut. Alla har vi våra svackor, men det är helt okej det också. Det visar bara att man inte är mer än mänsklig.
 
Med hopp om att imorgon är en bättre dag. Kram! ♥
#1 - Mamm

Kram♡

Svar: Kram ♥♥♥
TIDSTJUVEN

#2 - Karro

Jag älskar när folk vågar dela med sig av såna här tankar, för sanningen är ju att vi alla känner just så här ibland. Styrkekramar åt dig, hoppas det känns bättre imorgon!

Svar: Precis. Ibland är det skönt att inte behöva känna sig ensam om sina svackor. Tack för styrkekramarna! Massa kramar tillbaka till dig också. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Petra Johansson

Jätte fin vinterbild! :D

Svar: Tack så mycket Petra :)
TIDSTJUVEN

#4 - AktivaDagar

Jag tycker att det är väldigt, väldigt bra att även såna dagar och stunder får finnas i bloggflödet... Det behövs det också... Allt är inte jämt bra och gott och härligt. Inte för nån.

Svar: Ja, precis. Verkligheten är sällan så perfekt som den verkar i ett bloggflöde. Det är bra att visa på den andra sidan av polletten ibland.
TIDSTJUVEN

#5 - Yvonne

Tur att man inte är eller tänker bli något proffs... jag tycker att det är mänskligt, naturligt och viktigt att både positiva och negativa dagar och tankar ryms med. Hoppas du har en bättre dag i dag! <3

Svar: Det tycker jag också. Tack för din kloka kommentar! ♥
TIDSTJUVEN

#6 - Ida-Marie

Åh nej dåliga dagar är bara för jobbigt :/ hoppas verkligen att den här dagen är bättre! Kram <3

Svar: Joo, verkligen. Den här dagen är absolut bättre. :) Kram! ♥
TIDSTJUVEN

#7 - Den Svenska Drömmen

Alla dagar kan inte vara bra tyvärr. Hade själv också en riktigt dålig dag igår. Man får tänka att de dåliga dagarna är till för att man ska uppskatta de bra dagarna :)

Svar: Det är väldigt bra sätt att tänka tycker jag. Man uppskattar de bra dagarna så mycket mera när de där dåliga dagarna också kommer ibland (även fast det inte alls är roligt att ha dem). När man väl tagit sig igenom de dåliga dagarna kan det bara gå uppåt.
TIDSTJUVEN

#8 - Challo

Med tanke på hur många bollar du håller i luften är det helt förståeligt att det känns så ibland. Kom ihåg att andas! (och tänka på sirap eller barkbåtar....)

Svar: Sant. Ska absolut tillämpa lite sirapstänk ikväll.
TIDSTJUVEN

#9 - Carro

Verkar som om vi var många som hadd en dålig dag igår! Hoppas idag blir bättre! :)

Svar: Jaa, det verkar så! Det här vädret gör ju inte saken bättre heller. Mörkt, dystert och trist hela tiden. Snart får man nog börja julpynta så att det blir lite trevligare tycker jag. :)
TIDSTJUVEN

#10 - Jennifer Sandström - resor, kärlek & drömmar

Vet VERKLIGEN hur det känns. Massa kramar och hoppas idag känns bättre.

Ps. Vilka proffs säger att man inte ska blogga på dåliga dagar? Bullshit! Ut med det bara :)

Svar: Tack för cyberkramarna. De var mycket uppskattade! :)

Du har så rätt. Egentligen är det ju när man är lite nere som man BORDE blogga. Det är så skönt att få skriva av sig och sätta ord på sina känslor! Då kanske man också inser hur banala saker det egentligen är som man är nere för. Fast jag tror att proffsen menar att det inte finns någon som vill läsa det ena klagoinlägget efter det andra. Men när man bloggarna är sprängfyllda av "hej, mitt liv är fantastiskt" så är det ju just de där klagoinläggen som behövs ibland. Många kramar till dig! ♥
TIDSTJUVEN

#11 - Sofiafoton

SV: Tack för din kommentar. Jag hade ett svagt minne att jag läst nått inlägg om PayPal men kom inte ihåg var och vem som skrev. Så tack för påminnelsen också. Mitt minne sviker mig ibland. :)

#12 - Saragunmarie

Hoppas du har haft en bättre dag idag <3

#13 - Johanna Koo

Tuttu juttu!! Jag har haft ett par såna dagar just :/ Kram

#14 - Marre

Jag tycker bara det är bra att kunna stå för sina dåliga dagar - ingen har en perfekt tillvaro, varför låtsas?

Hoppas det lättar och att du mår bättre!
Kram