Många bollar i luften

Scarf från H&M, kamerarem från Cochise Design.
 
Hallå bloggisar! Nu är det mycket på gång kan ni tro. I mitt huvud snurrar för tillfället allt från julfestplanering och hundra skolarbeten till massa teckenspråk och ett superduperroligt projekt som Ida-Marie skvallrade lite om igår kväll. Dessutom ska jag ägna prick hela helgen åt en kurs i kognitiv beteendeterapi, vilket jag tror kommer bli hur spännande som helst. "Många bollar i luften" är en underdrift just nu.
 
Flätat armband från Kappahl, trädarmband från Juvelia UF, budskapsarmband egen design.
 
Ser ni den där lilla "pluppen" mellan armbanden? Jag var på akupunktur i onsdags och eftersom det var tionde tillfället borde min migrän egentligen vara helt borta nu, men jag fick ett "återfall" mitt under en föreläsning i måndags. Så nu är jag försökskanin åt min akupunktör genom att ha extremt små mininålar på tolv olika punkter på kroppen i ett par dagar. De här små mininålarna känns inte alls, men de ska fungera på samma sätt som akupunktur. Fascinerande, eller hur? Jag hoppas förstås att de hjälper, för någon migrän har jag inte tid med nu. ;)
#1 - ett ritstift i din rumpa

jag prövade också att ha små stiftliknande nålar som satt kvar några dagar efter akupunkturen när jag hade konstant huvudvärk för många år sedan. vill minnas att de faktiskt hjälpte lite... hoppas de fungerar för dig iallafall! :)

Svar: Intressant! :) Jag håller tummarna för att de funkar.
TIDSTJUVEN

#2 - Pernilla

Kul att du länkade Juvelia! Tack :) Snygg kamerarem måste jag säga också. Kollade in den där hemsidan och det fanns ju jättemånga fina! Vill ha :D

Svar: Det var så lite. :) Armbandet är ju superfint! Hoppas att försäljningen går bra.
Jaa, alltså visst är kameraremmarna supersnygga! :D
TIDSTJUVEN

#3 - Ida-Marie

Den dagen vi slutar ha miljoner bollar i luften hördu :') Men så söt bild på dej ^^

Svar: Hehe, har en känsla av att den dagen är rätt långt borta... ;) Tack fina!
TIDSTJUVEN

#4 - Paulina

Älskar din stil Maria :)

Svar: Tack så mycket Paulina! :) Så glad jag blev av din kommentar. ♥
TIDSTJUVEN

#5 - AktivaDagar

Spännande tider :) Och Cochise har fina grejer, roligt t.ex. med SNYGGA kamera-remmar...