Inspiration till julfestklänning

1. Nelly / 2. H&M / 3. H&M / 4. Nelly / 5. Nelly
 
Det är galatema på bloggjulfesten och när Sara bloggade om att hon börjat leta julfestklänning insåg jag att jag också behöver någonting nytt. Eller ja, behöver och behöver... Säkert finns det väl ett och annat plagg i garderoben som i värsta fall funkar, men ett sånt här tillfälle kräver helt klart en ny klänning tycker jag. ;) Så jag kikade runt lite på några webshoppar för att leta inspiration och här ovanför ser ni ett par av mina favoriter. Jag tänker att paljetter eller spets skulle vara hemskt trevligt på bloggjulfest. Eller en snygg och bekväm maxiklänning! Det är visst dags att ge sig ut på klänningsjakt i Vasa någon dag. ;)
#1 - Linda

Jag ska också ut på jakt efter smycken åtminstone.. kanske en klänning också ;)

Svar: Kul att få tillfälle att köpa någonting nytt ibland! :) Jag tänkte satsa på att försöka hitta en klänning som funkar till andra julfester/nyårsfester också. Får se vad man hittar... :)
TIDSTJUVEN

#2 - Lilla Lii - Bloggen som blandar kultur med träning

Jag har aldrig varit tidig med en julklänning, men detta året är jag det! Har redan köpt min, superfin. Röd! ;)

Svar: Ååh, härligt att vara ute i tid så slipper man stressa över att hitta någonting fint i sista minuten sedan! :) Rött är ju bästa julfärgen dessutom.
TIDSTJUVEN

#3 - Annika

Förra veckan fick jag hem denna: http://annikahelene.blogspot.fi/2014/10/for-vinterns-festligheter.html . Den var tänkt till en examensfest i december men den kommer nog få göra premiär på bloggjulfesten :) Bara skor att inhandla då!

Svar: Alltså den där är ju verkligen helt perfekt som galaklänning!! Jag spanade faktiskt på exakt samma klänning jag också. :D Så fint med den djupa ryggurringningen.

Jag vågar aldrig beställa långklänningar via nätet, för risken är enormt stor att de är allt för korta. Hur är det med Nellys långklänningar, funkar de när man är runt 180 cm? Nackdelen med att vara lång är ju att korta klänningar oftast är allt för korta och långklänningar inte tillräckligt långa. :P
TIDSTJUVEN