Sommarplanteringar

 
När jag ändå var i farten med att köpa jordgubbsplantor häromdagen passade jag på att köpa lite blommor att plantera i lerkrukorna på trappan samtidigt. Höstplanteringarna kändes ju minst sagt lite ur tiden så färggranna solögon fick det bli den här gången. 
 
 
Den söta nyckelpigan dök mystiskt upp där på trappan förra sommaren och det tog ett bra tag innan vi förstod varifrån den kommit. Mysteriet fick så småningom sin lösning när det visade sig att det var en av granntanterna som smugit dit den åt oss. Så gulligt! :)
 
 
Nu är det bara lite somrigare väder som fattas. Med det är ju kul att mötas av härliga och uppiggande färger utanför dörren i alla fall, när det är både regnigt och grått i övrigt.
#1 - Ida-Marie

Åh vad fina färger, får riktigt lust att plantera själv. Fast jag sku aldrig klara av att hålla dem i liv längre än en vecka, haha :D

Svar: Det tycker jag absolut att du ska göra. :) Utomhusblommor brukar var relativt lätta att hålla vid liv (peppar peppar) så länge man kommer ihåg att vattna dem lite nu som då. Och blommor som man nästan trillar över när man har bråttom på morgonen är alltid lättare att komma ihåg att vattna än de där som står så diskret på fönsterbrädet. ;)
TIDSTJUVEN