När cirkusen kom till byn

 
Det blev cirkus igår. Eller ja, Vörå UF:s revy Cirkus Båzzar har cirkustema i år, precis som namnet antyder, och jag gick och såg en fullsatt föreställning tillsammans med familjen igår kväll. Vörårevyn är alltid lika underhållande på sitt kännspaka vis. Skickliga unga aktörer, många knäppa under-bältet-skämt och framför allt fantastiska sångprestationer. Min favoritkaraktär är utan tvekan klassikern Vörå-Stina. Åh, jag skulle vilja ha en hel show med Vörå-Stinas matlagningstips! :'D
 
Cirkus Båzzar är en revy där skämten inte enbart är lokala, så de av er som inte är från trakten eller insatta i lokalpolitik kan mycket väl gå och se den ändå. Ni har ännu två helger på er ifall ni inte hunnit se den! :) Massvis med skratt utlovas till både ung och gammal.
 
 
Nu ser jag ännu mer fram emot att se Oravais revy nästa fredag. Kommunens två revyuppsättningar brukar nämligen båda vara riktigt bra på skilda vis. Men innan jag får sätta mig i publiken igen tänkte jag dra mitt byastrå till stacken en sista gång och hänga i Årvasgårdens kök ikväll igen. Den lediga lördagen lär med andra ord inte bli så värst ledig med serveringsuppdrag på schemat, men vad gör väl det när man får umgås med ett gäng trevliga bybor. :)
 
Tummen upp för revyer och lokala talanger!
#1 - Sara

Håller SÅ med dig om Vörå-Stina. Skulle lätt se en hel show. Singel-Stefan kunde också få vara med på ett hörn :D

Svar: JAAA, neurotiska Singel-Stefan måste ju givetvis också vara med! :D Det är så härligt att man vågar bjuda på sig själv på det där viset.
TIDSTJUVEN

#2 - Carro

Du tar så fina bilder! :D

Svar: Tack så jättemycket Carro! :D
TIDSTJUVEN