Loppisrunda deluxe

Om man har en ledig dag mitt i veckan, vad gör man då? Skriver skolarbeten borde svaret kanske egentligen vara, men brudarna och jag stack iväg på en massiv loppisrunda i Vasa istället. Det var start från centrum klockan 10 imorse, för vi är proffs och hade till och med gjort upp ett tidsschema.
 
Första stoppet var Röda korsets loppis, dit även påsken hade hittat. Angelica fann en räv och lekte överklassdam från 20-talet.
 
Sedan rörde vi oss vidare till Jupiter och plöjde igenom hyllorna. Ida tog ut diverse frustrationer med hjälp av inredningsbokstäver. "Love" och "Life" är såå förra året. Nu är det "WTF" som gäller. ;)
 
Efter att Vöråstan var avklarad körde vi iväg till Sunnanvik för att se efter vad Suvikirppis hade att bjuda på idag. På outletsidan fanns det förstås snygga inredningsprylar (dregelvarning!) i mängd och massor och den ena citattavlan cheesigare än den andra. :'D
 
...men själva loppisdelen av loppiset innehöll även den en hel del guldkorn. Den där hästen till exempel var ju bara för fin! Efter att vi hade gått igenom alla hyllor var vi både hungriga och gnälliga alla fyra (och otroligt lättroade), så mat- och sovklockan sade oss att det var dags för lunch.
 
Så då var det bara att köra tillbaka in till centrum och bänka sig vid Amarillo. Chicken pocket, wihuu! Som jag har längtat efter denna maträtt.
 
Efter lunchen styrde vi kosan mot Adam & Ewa-loppiset och fick sällskap av både Anna och Tesso. Vera förälskade sig i sammetsklänningar och jag kom till kassan med aaaningen mer grejer än jag hade tänkt. Sånt händer. ;) Adam & Ewa är ju så himla stort, så det tar ett bra tag att gå igenom alla gångarna, men jag kan verkligen rekommendera det. Speciellt bord nummer 88, där Ida och hennes kompis säljer massvis med kläder superbilligt. Tips tips!
 
Tack för den här fenomenala loppisdagen tjejer! ♥
#1 - Saragunmarie

Åh, älskar hästen!! Köpt ni an lr? :)

Svar: Hästin fanns kvar i Suvikirppis ännu tå vi fåor tärifrån ida. Så du hinner nåo far å napp an imåron! ;)
TIDSTJUVEN

#2 - Saragunmarie

ÅÅÅÅH, va kosta an?? :D

Svar: Om int ja minns heilt feil så va an typ 20-30€. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Saragunmarie

Men neeej, tå får an noo sta kvar :p

Svar: Ja tyckt å att an va lite väl dyr. :/
TIDSTJUVEN

#4 - Linnéa

Rävboan skulle vara så häftig fast också så äcklig tillika. Filifjonkan i Mumindalen går alltid med rävboa när hon är uppstädad för att hon skall på visit.

Svar: Jag tycker att den är mest häftig ändå, men lite läskig med de konstgjorda ögonen. Filifjonkor är också väldigt häftiga! :)
TIDSTJUVEN

#5 - maria

det svarta bordet på jupiter, minns du månne pris på det?!

Svar: Oj så svårt du frågar nu. :) Eftersom det var på hantverkssidan av Jupiter så antar jag att det var lite dyrare än de "vanliga" loppismöblerna, men jag vågar inte ge mig på nån gissning...
TIDSTJUVEN

#6 - Ida

Vitsi va coolt loppis, snygga saker ;) gillar bäst pälsen förstås, haha ;)

Svar: Jaa, det finns så många bra loppisar i Vasa! :D
TIDSTJUVEN

#7 - Ida-Marie

hihi, gillar dem massor själva, gif's e kul :D

enklast e på laga dem på http://gifyo.com/

simpelt, snyggt, snabbt, kul :D

Svar: Yay, tack för tipset! :D Jag brukar ibland gör GIF's i Photoshop, men he e ju såå tidskrävand.
TIDSTJUVEN

#8 - Mimmi

men herregud, vann finns demde snygg inreidningsgrejona!? elär nä förästin vi närmari eftertanke, släpp aldri tid me :D

Svar: Hahah, I know the feeling. ;) He e Suvikirppis, som finns i Sunnanvik på Paralellvägen 15, alltså ganska nära ishallen liti utanför stan. Förutom vanligt loppis så har di å na som kallas "Suvi Shop" tär di säljer inredningsprylar från olika restpartier (=billigare än vanligt). :D
TIDSTJUVEN

#9 - Johanna Koo

Wau! Härlig runda <3

#10 - Christina

Det är så roligt att åka på loppisrunda mellan varven. Å ännu roligare blir det om det tar ett tag mellan de olika rundorna. :)

#11 - aansoo.blogg.se

ni verkar vara riktiga loppismästare ni :)