2014-06-29 | 18:42:00

Festivallördag i Seinäjoki

 
Ursäkta att jag lämnade er med en sådan extrem cliffhanger igår. Ni måste ju ha undrat ihjäl er över vad jag hade för mig (såvida ni inte kikade på Instagram förstås). Det var varken tågresa, bröllop eller kidnappningsdrama som stod på agendan. Nej, det vankades förstås festival! Jag har nämligen helgen ledig, så då kan man hitta på skojigheter på en lördagkväll bara sådär huxflux. Mikael och jag bänkade oss i bilen, satte på bästa spellistan och körde iväg till Seinäjoki på äventyr. Så himla kul!
 
 
Provinssirock gick av stapeln i helgen och egentligen var det inga favoritband som spelade där i år. Men vad gör väl det egentligen? Festival är alltid festival. Och jag älskar festivaler! Maten, stämingen, folket. Allt.
 
 
Enorma drömfångare hängde ovanför allén vid ingången. Så fint!
 
 
Festivalens största modegrej var helt klart Kånken-ryggsäckarna. Antalet ryggar som pryddes av en marinblå Kånken var oändligt. I övrigt var folk klädda i allt från långklänningar och blomkransar till stickade tröjor och vantar. Det märks att den finska sommaren är lite udda i år.
 
 
Vi hoppade, dansade och skuttade så mycket att jag har träningsvärk i hela benen idag. Men det var så himla värt det! Det är just såna här kvällar som sommaren är till för. Bäst bäst bäst. Bilder från de olika spelningarna vi såg kommer lite senare. Jag längtar redan till nästa festivaläventyr. ♥

Finheter
Matilda

Blev nästan lite pirrig i magen av adrenalin då jag såg dina bilder! Nästa helg bär det nämligen av till Ruisrock! Är sååå taggad :D Festivaler och konserter i allmänhet är ju bara det bästa som finns!

Svar: Ååh, vad avis jag blev nu! Ruisrock är ju verkligen bäddat för succé med massa massa urbra artister och band. :D Vilka ser du mest fram emot att se? För min del är det Rockoff på Åland som står för nästa festivalbesök. Iiiih. :)
TIDSTJUVEN

2014-06-29 | 21:06:28 | http://tildasofias.blogg.se
EVELINA

Vad kul med spontanutflykt och festival! Och vilken tur ni hade med vädret också, ser ut som en lyckad dag och fina bilder som alltid =)

Svar: Tack! :) Ja, vi hade verkligen tur med vädret. Inget regn alls! Under dagen var det riktigt soligt och varmt, men mot kvällen och natten blev det riktigt kyligt. Jag tyckte aningen synd om alla som skulle sova i tält. ;)
TIDSTJUVEN

2014-06-29 | 21:13:22 | http://evelinaknipstrom.com
Hemma Hos Felicia

Härliga bilder!! :D

Svar: Tack så mycket! :D
TIDSTJUVEN

2014-06-30 | 10:43:28 | http://feliciahblogg.webblogg.se/
Kommentera:
Kom ihåg mig?