Fnissvarning i Husmodern

 
Vi skulle ju städa idag, sambon och jag. Det gjorde vi också, men sambon höll på att irritera ihjäl sig på mig på kuppen. Han är nämligen en göra-en-sak-klart-innan-man-börjar-på-nästa-människa. Jag är en ha-tusen-bollar-i-luften-samtidigt-människa. Den kombinationen är inte särskilt bra om man vill städa effektivt, för det finns sjuttioelvatusen distraktionsmoment för en multitaskare som mig. ;)
 
Under tiden som vi städade lägenheten hann jag också hitta en bortglömd drömfångare som jag reparerade, hitta en hel hög med gamla Husmodern-tidningar som jag läste från pärm till pärm, pyssla ihop en ny tavla, fixa diverse stilleben och komma på en ny inredningsdetalj som jag planerar att färdigställa imorgon. Sedan tvingade jag sambon att spika upp ett gäng tavlor på väggen också.
 
 
De gamla veckotidningarna från 40- och 50-talet har varit min morfars mors. Hon hette också Maria så jag antar att hon inte har någonting emot att jag klipper och klistrar med dem nu, ett halvt sekel senare. ;) De är riktiga guldgruvor om man är på fnisshumör! Mönster på stickade badbrallor, recept på diverse knasiga maträtter och helt galet snygga annonser och reklamer. Superkul läsning!
#1 - Jessica

Underbart att bläddra i gamla tidningar =)

Svar: Ja visst är det! :) Det finns så mycket kuligheter av alla de slag, roliga frågor och svar och så många kontraster till dagens tidningar.
TIDSTJUVEN

#2 - Saragunmarie

Så roligt att koll genom gamla annonser o sånt :D

Svar: Verkligen! :D Gamla annonser e så himla snygg. Å väldigt rakt på sak. ;)
TIDSTJUVEN

#3 - Hemma Hos Felicia

Alltid kul att gå igenom gamla saker!! :)