Den upp-och-nervända världen

Brännskata fiskehamn i förrgår kväll.
 
Torsdagslyx på bakgården i Oravais och vid Gulles Bycafé i Vexala.
 
Gårdagens utsikt från terrassen.
Välkomna till den upp-och-nervända världen! Ni är varmt välkomna att flytta hit om ni känner att det här kunde vara något för er. I den här världen är det dag när det är natt och natt när det är dag. Man gör allting så knasigt man bara kan och helst får man förstås stå på huvudet också om man är lite atletisk. I den upp-och-nervända världen drack vi nyss morgonkaffe och ska så småningom börja fixa kombinerad lunch och middag åt oss. Vi sticker iväg till jobbet när andra går och lägger sig, men fördelen med den upp-och-nervända världen är därmed att vi är lediga här när andra jobbar. I den upp-och-nervända världen kan man till exempel passa på att sova över på sommarstugan mitt i veckan eller äta jordgubbar hela nätterna. Och så har vi kakor!
#1 - Ida-Marie

Haha, nå åtminstone är det inte för att du sku sova bort alla dagar UTAN att få något gjort. Mysigt med jordgubbar och läsning, en stor sommarfavorit :D

Svar: Haha, det är sant! :D Egentligen är det ju rätt skönt att veta att man får sova hela förmiddagen och halva eftermiddagen utan att behöva ha dåligt samvete för det. Perfekt för en morgontrött kvällsmänniska som jag. ;)
Och javisst, jordgubbar och läsning är helt klart något av det bästa med sommaren! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Pieni Lintu

Näyttää kauniilta! Ihanat kuvat!

Svar: Kiitos paljon! :D
TIDSTJUVEN

#3 - Fashion Safari

Härliga bilder!
SV: Exakt, alltid om jag far till något nytt ställe så är det alltid niotillfem jag förlitar mig på :D

Svar: Tack så mycket! :) Jaa, precis. Huur bra som helst. :D
TIDSTJUVEN

#4 - ellenlundis

Du tar så fina foton Maria! :) Jag gillar dem

#5 - Jessica

Mysiga bilder!