Om Instagramkontaktannonser och Skorpan

 
Igår efter jobbet (ja, jag vet... jag skulle ju vara ledig resten av sommaren och skriva kand. Men ärligt talat är jag hemskt dålig på att vara ledig och ännu sämre på att göra skolarbeten så istället för att ha ett par veckors sommarlov är jag nu inne på sommarjobb nummer två... hoppsan)(och här tar världens längsta parentes slut) hängde jag med Mikael till Jakobstad då han skulle dit på ärenden.
 
Mikael droppade av mig inne i centrum och så fick jag underhålla mig själv en timme eller två. Efter att ha gått ett varv genom Jakobstads klädaffärer konstaterade jag att utbudet inte var det bästa och att det är rätt trist att gå på stan ensam. Så jag satte helt enkelt in en kontaktannons på Instagram och efterlyste kaffesällskap.
 
Det visade sig vara en lyckträff, för gulligaste Ida-Marie (bloggerskan Ziio, ni vet) befann sig också inne i centrum och nappade på sisådär två minuter. Huuur bra som helst! :D
 
Igår hängde jag alltså helt plötsligt med tre relativt okända människor till en gränd i Skata. Och jag blev varken kidnappad, bortförd eller såld.
 
 
 
I Skata ligger nämligen det supermysiga bagericaféet Skorpan där man kan dricka kaffe eller mandarinläsk och äta nybakta kanelbullar - rekommenderas starkt om ni har vägarna till Jeppis. Det hade jag då rakt inte kunnat gissa att jag skulle göra igår, men ibland lönar det sig att vara lite spontan. Friskt vågat, hälften vunnet, som det så fint heter. Tusen tack för igår, Ida-Marie och gänget! :) Ni är härliga ni.
 
Summan av kardemumman? Instagram äger och bloggkompisar är bäst! ♥
Jag hittas på namnet @mariafrandeInstagram om ni vill följa.
#1 - Christina

Bloggkompisar är superbra! :) Cafe Skorpan verkar som ett supermysigt ställe, bör pricka in en visit till Jeppis snart ser jag.

Svar: Ja, oj så många fantastiska människor man lär känna tack vare bloggandet! :) Det är guld värt. Och Skorpan måste du absolut besöka! Nu tog jag inga foton inne i caféet, men inredningen går i lantlig shabby chic-stil, så det är helt gaaalet mysigt på insidan också.
TIDSTJUVEN

#2 - Ida-Marie (ni vet ;D)

De va jätte trevligt måste jag säga! Lönar sig absolut att bara ta chansen, och dedär me insta tycks löna sej ;)

Svar: Verkligen! :D Det här måste vi absolut göra om. Hoppas att ni har det bra vid Powerpark idag. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Jessica

va kul! Ibland ska man inte tveka man ska bara köra :)