Kan man leva utan ryggsäck?

 
Hur jag har kunnat överleva utan ryggsäck sedan sjunde klass när jag övergick till axelremsväska är ett mysterium. Ryggsäck är ju världens bästa påhitt! Jag fick en grön Fjällräven Kånken till födelsedagspresent av Mikael och den har suttit som fastklistrad på min rygg sedan dess. Jag går allt som oftast och släpar på dator, kamera, två objektiv och massa småplock som tillsammans blir rätt många kilon. Då är ju en ryggsäck väldans praktisk och bra. Kånken kommer absolut att få hänga med på många äventyr och till alla skoldagar hädanefter.
 
Vad föredrar ni: axelväska eller ryggsäck?
#1 - emzi

Jag behöver verkligen en Kånken i mitt liv! Seriöst! :D

Svar: Jaa! ALLA behöver en Kånken. :D
TIDSTJUVEN

#2 - Christina

Ryggsäck helt klart om jag skall ha mer saker med mig. Annars så blir det oftast en handväska med axelrem.

Svar: Låter vettigt! Jag tror att jag lever i sjunde ryggsäckshimlen ännu. När nyförälskelsen lagt sig får säkert axelväskorna och portföljerna titta fram nu som då igen. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Daniela

alltså ja ha också blivi helt fäst vid min ryggsäck!!

Svar: Jag förstår dig verkligen! :D
TIDSTJUVEN

#4 - Matilda

Ryggsäck! Definitivt. Dock har tygväskor också en plats nära hjärtat :D men om jag riktigt får välja så blir det nog fjällräven som jag slänger upp på ryggen innan jag rusar till bussen om mornarna! :)

Svar: Åh ja, tygväskor är också alldeles fenomenala! :D Jag vet inte huuur många tygväskor jag har i min ägo. De är otroligt praktiska till skolan, gymmet och allt möjligt. :)
TIDSTJUVEN

#5 - SARA EMILIA'S

Föredrar helt klart ryggsäck, och särskillt Fjällräven! Riktigt fin grön färg, förresten :)

Svar: Fjällräven är toppen! :) Jaa, jag gillar också den här gröna färgen. Tur att sambon har bra smak. :) Vilken färg har du på din Kånken?
TIDSTJUVEN

#6 - SandraEmilia

Men oj så fina bilder du har på din blogg! :)

Svar: Tusen tack Sandra! :) Du har alltid så fina bilder på din blogg du också. Jag stormgillar dina outfitbilder!
TIDSTJUVEN

#7 - Mizza

Fantastiskt med ryggsäck då man ska ha med mycket! snygg kånken färg :)

#8 - http://carloine.com

Jag hade tänkt köpa mig en kånken för flera år sedan, men ångrade mig. Klarar mig bra utan ryggsäck, då jag har en stor väska till vardags dit alla mina saker ryms. Och kameranväskan är bra den också, dit alla objektiv ryms om jag skall ut på fotografering. :)

#9 - Jessica

Ryggsäck tror jag nog då man, som du skrev, bär omkring på en massa grejer hela tiden som kamera osv :)Har oxå en Kånken, kan vara bästa ryggan!

#10 - Maria Ekblad

Jag har nästan alltid ryggsäck! Har flera stycken som jag varvar mellan.