När våren flyttade in

 
Igår när jag plockade videkvistar kom jag att tänka på ett par gardiner som legat intryckta i ett skåp allt för länge. Mamma köpte nämligen ett par superfina panelgardiner åt mig på loppis för ett bra tag sedan, men de var (som alla andra gardiner) för långa för våra fönster i Oravais och jag har inte kommit mig för att korta av dem. Men idag var det hög tid att gräva fram saxen och nålarna.
 
 
För det är ju klart att man måste matcha gardinerna med bordsdekorationerna.
 
 
Tacka vet jag IKEA:s snabbfållband som gör gardinavkortningsprocessen till världens enklaste grej! Det är bara att klippa lite, vika, sätta limtygsremsan på plats, nåla fast och stryka med strykjärn. Någon vacker dag när man drabbas av syfnatt kan man ju sy fast fållen också förstås.
 
 
På vardagsrumsbordet har ett par körsbärskvistar fått flytta in. Nu väntar jag med spänning på att det ska slå ut vackra små körsbärsblommor på dem om några veckor.
#1 - Silje

Så fint det blev :)

Svar: Tack så mycket Silje! :) Vet du, jag tänkte faktiskt på dina snygga installationer med trollhassel när jag pillade med mina körsbärskvistar. Haha. :D
TIDSTJUVEN

#2 - Silje

Nämen vad roligt :D Roligt att det blev i dina tankar :)

Svar: Var någonstans hittar man såna kvistar förresten? Skogen eller inredningsaffär?
TIDSTJUVEN

#3 - Johanna

Vad fint det blev!

Svar: Tack Johanna! :)
TIDSTJUVEN

#4 - Felicia

Så härlgt med vår, men idag är det muligt över sthlm :(

pyss

Svar: Ja visst är det härligt! :D Men äsch, så trist att det är mulet idag. Förhoppningsvis bjuder morgondagen på bättre väder! :)
TIDSTJUVEN

#5 - Maria

Åh vad fint! Lär bli jättefint när de slår ut med :)

#6 - Silje

Jag fick min kvist av mamma, hon hade odlat den själv hemma på gården. Men har sett att en del bloaffärer säljer av dem också :)