Fin födelsedagsmiddag med tjejerna

 
Igår var ingen vanlig dag, för igår var Annikas födelsedag. Annika hade ingen aning om vad vi hade hittat på, så gissa om hon blev förvånad när hon klev innanför dörren hos Challo och blev överöst av serpentiner, presenter och champagne. ;)

 
Vi hade bokat bord på Pincho, så dit styrde vi stegen. Ingen av oss hade varit till Pincho tidigare, men hädanefter lär vi absolut gå dit fler gånger för det var nämligen ett riktigt mysigt ställe.
 
 
Jag åt en huvudrätt i form av kycklingfilé med serranoskinka, spansk omelett och pesto på kronärtskocka. Helt okej, även om den inte fick riktigt full poäng från mig.
 
 
Till efterrätt beställde vi in en kanna sangria att dela på. Den smakade glögg och julkänslorna sköt i höjden på ett kick!
 
 
Jag tog en crema catalana också. Mums, så gott! Denna rekommenderar jag verkligen starkt. Crema catalana smakar ungefär som creme brûlée, fast lite juligare. Jag misstänker att det är kanelen som gör det.
 
 
När alla var mätta och belåtna och vi blev utschasade från Pincho eftersom vi var sist på plats så förflyttade vi oss till O'Malleys och bänkade oss i ett hörn. O'Malleys har verkligen blivit ännu bättre nu efter att de byggt ut tycker jag. Stället är så stort och fräscht och så finns det ju till och med ett dansgolv!
 
 
Vi satt och snackade bort hela kvällen och halva natten ungefär. Sådär som vi alltid gör eftersom tiden bara flyger iväg när man spenderar den i gott sällskap. Tusen tack för den otroligt lyxiga och trevliga kvällen, tjejer! :)
#1 - Ida

Ser ju jättemysigt ut, vänner är det bästa!
Sv: heheh :D

Svar: Det har du verkligen alldeles rätt i! :D
TIDSTJUVEN

#2 - Anonym

Alltså, hur hinner ni med sånt mitt i veckan?

Svar: Det du. Ibland måste man helt enkelt ta sig tiden! Att klämma in lite socialt umgänge med sina bästa vänner mellan de där 8.20-20.30-skoldagarna GER så otroligt mycket.
TIDSTJUVEN

#3 - Christina

Roligt, roligt. :) Jag tycker själv att O'Malleys har blivit riktigt bra och för mig som börjar bli "för gammal" för ollis så är O'malleys riktigt okej att hänga på nu förtiden. :)

Svar: Ja, precis! :) O'Malleys är helt perfekt när man inte orkar trängas med kidsen på Ollis och Fontana längre.
TIDSTJUVEN

#4 - Fashion Safari

Ser supermysigt ut! Sangrian och efterätten såg så goda ut :)

#5 - Ellen (alatariel)

Åh vad roligt!
SV: Haha, oi. Du har nog rätt. Kommer upp ett inlägg inom kort. ;)

#6 - daniela

vaaa, ha o'malleys fått dansgolv??! :D

#7 - ellenlundis

Vilken fin födelsedagsmiddag du hade tillsammans med dina vänner :D