Lite experthjälp efterlyses

 
Nu är det så att jag har två stycken frågor till er som är kunniga:
1. Hurudana hörlurar hålls i öronen när man springer?
2. Var hittar jag en billig och bra musikspelare?
 
Jag köpte ett par nya hörlurar för någon månad sedan och den huvudsakliga orsaken till att jag köpte dem är att de är rosa, hehe. Skitsnygga Philips-hörlurar med semibra ljud. Men saken är den att de inte hålls i öronen, speciellt inte när man gymmar och typ springer på löpbandet. Därav fråga nummer ett. Vidare använder jag för närvarande min mobil när jag lyssnar på musik, men i många sammanhang är den alldeles för stor och klumpig. Därav fråga nummer två. Hjälp mig, snälla?
#1 - Sofia

Kör på hörlurar! Det finns många supersnygga från t.ex WESC :)

#2 - Maria

Jag brukar ha de gamla vanliga iphone-hörlurarna när jag springer och det funkar semibra. Trillar ut någon gång ibland men oftast inte. Har hört att de som följer med iphone 5 ska vara bättre konstruerade, sådana skulle jag köpa.
Skaffa en armbindel att ha telefonen i, supersmidigt plus att du då kan hålla koll på hur långt du springer osv.

#3 - Sara

Jag har problem-öron. Ingenting hålls i dem! Men alltså såndär som du har på bilden så BORDE egentligen hållas ganska bra! Men jag har också haft såna som har en såndär liten "juttu" bakom örat så att hörlurarna liksom hänger på öronen som typ glasögon. Om ingenting annat funkar så kan det ju va en idé? men just domdär men mjuka plastplööpar så borde egentligen hållas ganska bra fastän man springer.

Andra frågan kan jag int svara på ;) använder alltid min iPhone och har int upplevt att den har varit för stor. Har du testat att använda en såndär "armgrej" alltså där du kan fästa telefonen på armen? :)

#4 - Schniffen | neurotisk supernörd

Det finns många ganska nätta kåplurar som dessutom är sköljbara. (Kan dock inte nämna någon modell rakt av.) Jag brukar inte förespråka Äpple, men deras iPod nano är faktiskt kunglig. Den nyare upplagan är ännu mindre än den jag har. (Som är typ sex år gammal.) Vet dock inte hur billig den är på en skala x)