Klackenparty med Markoolio och Bengtzing

Fest på Klacken i Lillby var vad som stod på schemat igår, så jag drog dit med mina kompisar. Och vilken fest det blev!
 
Jag är verkligen glad över att jag fick möjlighet att vara fotograf på evenemanget (tack vare världens bästa Malin som tipsade! ♥), för det var alldeles alldeles superkul. Att få träffa massor med vänner och få hänga backstage med artisterna och banden däremellan är ju liksom inte fy skam en lördagkväll. ;)
 
Linda Bengtzing var riktigt söt och charmig och Markoolio var precis sådär knasig som man förväntar sig. Härligt med kändisar som inte är diviga! "Vi måste ju ta en fulbild!" sa Linda, och så kom Marko och tryckte in sig bredvid oss och { denna bild } blev till. Fniss.
 
Jag tycker verkligen att det är svincoolt att en så liten ort som Lillby kan ha såna här häftiga konserter. Man kan bara föreställa sig vad de svenska artisterna tänkte när de körde längre och längre in i de finska urskogarna och ändå hamnade på en sån här megafest. Stor eloge till de duktiga arrangörerna på Lillby UF och speciellt till Johan som höll ordning på allting med bravur. :)
 
En hel hög med bilder från evenemanget kommer upp på Klackens hemsida eller på Klackens Facebook (och kanske också här på bloggen) så snart jag hunnit sortera och redigera. Stay tuned, gott folk. ;)
#1 - Silje

Alltså såå cooolt :D Jag behöver få träffa Markoolio :DD

Svar: Alla behöver få träffa Markoolio någon gång i sitt liv! :D
TIDSTJUVEN

#2 - daniela

vitsi de ser kuuuuuuuuuuul ut! :D

Svar: Det var det verkligen! :D Helt klart en av sommarens absoluta höjdpunkter.
TIDSTJUVEN

#3 - Sarah Ek

Snyggt jobbat och fina bilder! :))

Svar: Tusen tack! :D
TIDSTJUVEN

#4 - Johanna

haha va kul att du fick va med o fota på det där :D

sv: va konstigt. Kollade med Chrome o Mozilla o där ser man den =S weird. Jo vi hade jättetur med vädret. Är glad jag fick se det där stället =)
O jo, är riktigt nöjd med mina presenter :D

Svar: Jaa, verkligen en upplevelse! :D
Hmm, så konstigt. Jag har Mozilla Firefox, men det kan hända att någon plugin är oinstallerad.
TIDSTJUVEN

#5 - Ida

Så bra bilder du fick, själv glömde jag kameran! :)

Svar: Tack! :D Men äsch, så typiskt att du glömde kameran. :/ Och jag kom på sedan att vi borde ju ha tagit en bild tillsammans också. Det var kul att träffas! :)
TIDSTJUVEN

#6 - ann-sofie

klacken levererade som vanligt, så himla kul kväll :)