Fransk manikyr har aldrig varit enklare

 
Tillåt mig presentera nagellacket som revolutionerade mitt franska manikyrliv; Fing'rs French Pen. Den fungerar precis som såna där tjocka tuschpennor som man skakar innan man använder, men den här pennan innehåller vitt nagellack istället för guldfärgad tusch. Jag är en sån som alltid lyckas slinta och blir tvungen att måla om sjuttielva gånger när jag ska måla vita tippar med vanligt nagellack, så gissa om det här pennformatet föll mig i smaken! :) Jag fattar inte varför ingen kommit på det här tidigare. Pennan hittas åtminstone för ett överkomligt pris på Halpa-Halli, men säkert också i andra affärer. Spring och köp!
#1 - Sara

Jag har testat nåt såntdär liknande nån gång förr, men jag fick det inte jämnt. Men det va nog inte samma penna! Så om man får det jämnt med den där så är det kanske värt ett försök :)

Svar: För mig blir det jämnt på första försöket med den här pennan, för lacket har liksom lagom tunn konsistens. Dessutom torkar det snabbt så man kan lägga på två lager om man tycker att det blir för ljust efter första. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Kajsa ♡

Smart :)

Svar: Eller hur! :D
TIDSTJUVEN

#3 - Anonym

Var någonstans fanns den som t.ex bland smink? och vad kostade den?

Svar: Den kostade 7,90€. :) Åtminstone i Alahärmäs Halpa-Halli så fanns det en speciell hylla med massor av produkter av märket Fing'rs i ändan av sminkhyllan (nära alla andra nagellack).
TIDSTJUVEN

#4 - Hanna

Vad smart! Den ska jag leta reda på nästa gång jag far in till Jeppis! :P

Svar: Ja, visst är det fiffigt! :D
TIDSTJUVEN

#5 - Michelle

Sv; Att dom är, så himmelska!

Fin blogg och super fina bilder du har:)

Svar: Tusen tack söta du! :)
TIDSTJUVEN

#6 - Saragunmarie

Sv; Tack Maria, precis va ja behövd få hör nu :) Kram!

#7 - Sarah Ek

Jag har samlat på sig tiotals olika nagellack, men sen jag skaffade den där pennan så har jag bara använt den. Snabbt och enkelt! :)

Svar: Jag har en känsla av att det blir likadant här. ;) Och tack så mycket för tipset om pennan! Det var ju via din Instagram som jag fick upp ögonen för den. :D
TIDSTJUVEN

#8 - Tintin

Tack för tipset! ska verkligen pröva dendär! :)