På Starbucks med min pojkvän Rutger

Kaffehimlen Starbucks har ju öppnat i Helsingfors centrum nu också, så vi var givetvis tvungna att gå dit och dricka eftermiddagskaffet igår.

 
När man beställer kaffe vid Starbucks frågar kassörskorna efter ens namn så att man säkert ska få rätt mugg sedan när kaffet är klart. Mikael och jag stod i kassorna bredvid varandra och när jag hade beställt min Caramel Macchiato och sagt att jag heter Maria hörde jag hur Mikael i kassan bredvid beställde en vaniljlatte. "På vilket namn?" frågade tjejen i kassan. "Rutger" svarade Mikael med seriös röst. "Rutger?" upprepade kassatjejen för att kontrollera att hon hört rätt. "Rutger" underströk Mikael. Kassatjejen antecknade och själv höll jag på att kollapsa i en akut fnissattack av högsta grad.

Ett par minuter senare ropade killen bakom disken att Rutgers vaniljlatte var klar. Jag har ännu inte slutat fnissa. Klarar. Inte. Denna. Humor.
#1 - Silje

hahaha dagens bästa :D

#2 - mamm

säger det samma! dagens bästa! :D :D

#3 - Matilda

Åh herregud vilket pokerface han måste ha :D:D

Svar: Nå ATT! :D :D Själv höll jag ju på att vika mig dubbel av skratt, och han bara stod där helt seriös.
TIDSTJUVEN

#4 - Matilda

Åh herregud vilket pokerface han måste ha :D:D

#5 - Viktoria

Haha så klockrent. xD

#6 - daniela

hahahahhaha oj guuuuud :DDD

#7 - Ida

HAAHHA, dagens bästa :D vilken bra humor han har!
Sv: Jaa, så himla mysigt! God Jul ♥

#8 - Annika

Så mysigt c:

#9 - sarah

Hahaha :D

#10 - ellenlundis

Såg ut som ni hade det riktigt mysigt. :)

#11 - Mima

hahahaha haha, så påhittigt! Fast jag kommer ihåg när vi hade vikarier i högstadiet så var det två killar som alltid presenterade sig som "Sixten" och "Bengt" med gravallvarliga miner... Dock föll allting varje gång på att någon (kanske jag... eh..) satt och fnissade hysteriskt :D