2013-08-29 | 11:14:00

Tävling: Vinn en Personlig Almanacka!

Som ni vet så älskar jag Personlig almanacka och deras ursnygga kalendrar. Jag har använt dem i flera år och alltid varit lika nöjd. Man får välja egna bilder till fram- och baksidan och bestämma precis hur den ska se ut på insidan enligt egna behov. Nytt för i år är att Personlig almanacka finns på finska: Persoonallinen kalenteri. Dessutom märkte jag att man kan välja finlandssvenska namnsdagar i den svenska upplagan. Helt perfekt! I samarbete med Personlig almanacka brukar jag varje höst dela ut en kalender till en av mina fina bloggläsare, och i år är givetvis inget undantag. :)
 
 
För att vara med och tävla:
- Motivera kort varför just du vill vinna en Personlig almanacka. Glöm inte att ange din mailadress när du kommenterar så att jag kan kontakta dig om du vinner.
 
Vill du ha extra vinstchans?
- Tipsa om tävlingen på din blogg/Facebook/Twitter. Skicka med länken till ditt inlägg när du kommenterar.
 
 
Tävlingen pågår till och med den 12 september. Lycka till!

Finheter
Henrik

Ooh...en personlig almanacka. Inte för att jag brukar delta i tävlingar, men nån gång måste väl vara den första. Jag skulle väldigt gärna ha en sån, för den almanackan skulle se så badass ut!

veronica hedlund

jag vill jätte gärna vara med..

skulle vilja vinna en almanacka så man har den finaste när man tar upp den för att kolla alla tider man måste komma ihåg. som när man jobbar då jag är timvikarie och även alla tider till bup.

jag har delat på facebook (veronica hedlund)

kram och trevlig helg
/veronica

2013-08-29 | 11:48:45 | http://www.minbebis.com/blogg/inka/
Sandra

Oj! Jag vill vinna den för att jag just nu lever mitt i ett kaos - vi renoverar = kaos. Vi tömmer min pappas hus = kaos. Det är massor på jobbet = kaos. Jag hinner aldrig träffa mina vänner pga dessa kaotiska tider och behöver därför en kalender för att kunna organisera min tid lite bättre. Livet blir så tråkigt utan vänner.

2013-08-29 | 12:45:23 | http://kairi.ratata.fi/Blogg
emsie

Wohoo! Älskar att få chanser att tävla om dessa almanackor, har så otroligt länge velat ha en.

Vill gärna ha en för att jag inte tycker jag har råd att lägga ner så mycket pengar som de kostar. Köpte en i julklapp åt min syster, och jag blev riktigt avis när den kom på posten. Har suttit och dreglat över pappas frus alla kalendrar genom åren också.

Plus 1) jag börjar studera busniess nu på hösten (en busniess woman behöver en kalender) och schemat ändrar varje dag och varje vecka, vilket betyder att jag måste hålla koll på skoltider och 2) jag älksar färgglada kalendrar, och VAR hittar man såna förutom på Personligalmanacka? Ingenstans.

Skulle SÅHÄÄÄÄÄR gärna vinna denna. Hihi.

Bloggat och twittrar (twitter lär du ju se ;) men här är direktlänk till blogginlägget: http://emmsie.webblogg.se/2013/august/personlig-almanacka-och-tidstjuvencom.html#comment)

Tycker de e roligt att du ordnar tävlingar!
Kramis

2013-08-29 | 13:16:09 | http://emmsie.webblogg.se
Sanna

Vilken tävling! Skulle mer än gärna vilja vinna då jag som småbarnsförälder alltid har saker att boka in i kalendern som saknas, samtidigt som jag driver egna projekt som min hemsida och det årliga eventet Mammamingel vilket kräver en hel del möten och punkter att komma ihåg.

Vore så smidigt med allt samlat på ett och samma ställe med någon fin bild som ger mig inspiration att jobba vidare och kämpa hårdare.

Delat på FB (Sanna Kaakinen).

Kram Sanna

2013-08-29 | 13:42:34 | http://mammasvardag.se
ann-sofie

I en ny skola, med nya rutiner och scheman att lära sig, är det lätt hänt att saker och ting glöms bort eller missas. Saker som sista anmälningsdagar, evenemang och deadlines, saker som lätt kunde undvikas om man hade haft en praktisk kalender, för att inte tala om en snygg sådan också. Därför är jag med i tävlingen, därför hoppas jag och håller tummarna extra hårt, för jag är verkligt stormförtjust i Personlig almanackas kalendrar :)
Bloggat om tävlingen har jag också gjort, och inlägget hittar du här; http://hennesliviordochmeningar.blogg.se/2013/august/deltagarnummer-okand.html

Ida

Hej! Jo jag e gärna med å tävlar :) Det är så att jag var till stan igår för att leta efter en snygg å praktisk almanacka, men det fanns inga kvar! (Förutom små, tunna häften där inga anteckningar får rum...) Därför vill jag nu vara med å tävla för att få den perfekta almanackan att organisera mitt liv i ;)

2013-08-29 | 14:50:17
ett ritstift i din rumpa

jag vill vinna för att jag inte ska behöva ta av mina nudel-pengar och köpa en... ;)

2013-08-29 | 17:38:11 | http://yllestrumpa.wordpress.com
Ida

Så kul, jag vill vinna en sån för att det skulle passa riktigt bra att få skriva upp läxorna man får i skolan i en sån snygg och en som man själv planerat och inte i skolans fula, skulle vara jätte toppen ;)
Här e mitt blogginlägg:
http://nikonsaklick.blogg.se/2013/august/tavling-hos-tidstjuven.html#comment

2013-08-29 | 17:42:27 | http://nikonsaklick.blogg.se
Wilma

En personlig almanacka skulle inte sitta fel i min skolväska! Har problem med att komma ihåg saker och tycker att almanackor blir så himla fina om man designar dem själv! :)

2013-08-29 | 18:34:11 | http://wilmasnickars.blogg.se
Mimmi

ooh va rolig tävling, I'm in! har bloggar om tävlingen här: http://mariaheikkila.blogspot.fi/2013/08/tavlar.html

sku jag vinna sku ja bli superglad! kontrollfreak som ja e så behöver ja en almanacka ti ALLT! älskar att planera och vad sku int va bättre än en egenhändigt designad almanacka? :)

2013-08-29 | 20:40:23 | http://www.mariaheikkila.blogspot.com
Sara

Skulle gärna vilja ha en och skulle bli jätte glad om jag skulle vinna. Behöver den till att skiva läxor och planera framtiden haha :)

2013-08-29 | 20:45:36 | http://cosmosiskogen.blogg.se
Sonja S

Skulle gärna tävla om att vinna Personliga Kalendern för den enkla orsaken att jag skulle ha en lätt och praktisk kalender som jag kunde ha med mej vart jag än går, som ryms överallt men som ändå är tillräckligt stor att få rum att skriva något i. Också ett roligt plus är det att man får själv bestämma hur den ser ut och ställa in allt precis som passar en själv. Har länge planerat att beställa, men för bekvämligheten så har jag köpt en från butiken varenda år. Men nu skulle det vara roligt att ändra sej. Ett annat stort plus är att man vill skriva mera i Personliga Kalendern om den liknar en själv, att man satsat för att få den fin, och man verkligen vill skriva i kalendern för att den är just personlig och sådan kalender som man vill.

Länken i bloggen: http://sonjaannakatariina.wordpress.com/2013/08/29/290813/

2013-08-29 | 21:44:34 | http://sonjaannakatariina.wordpress.com
madde

Jag vill verkliiiigen vinna, som nybliven 3barnsmamma måste jag skriva upp allt nu annars glömmer jag hälften - jag kn till o med glömma titta på sånt jag skriver ner. det e illa o jag måste få koll på alla dagistider, hämta lämna, bvc, sjukhus, läkartider, osv i all oändlighet!
help me please lol

2013-08-30 | 00:02:32 | http://tjockisbullen.blogg.se
Hanna

Jag har så många fina kort på våra barn som det aldrig blir något av med, det vore jättekul att göra en almanackan av dem!
Mvh/ Hanna

2013-08-30 | 08:15:41
Carola S

Nu till hösten blir det skaplig förändring här hemma, vi är två vuxna som ska iväg på vårat, och tre barn som ska iväg på sitt, två olika arbetsplatser, af möten mm mm, och så två olika skolor, ett dagis, frita och fritidsaktiviteter.... Hur vi ska hålla reda på hälften övergår mitt förstånd :/ Den här vinsten skulle verkligen komma väl till pass

2013-08-30 | 09:02:28
Steph

Ja, jag skulle verkligen vilja ha en personlig almanacka istället för de opersonliga och tråkiga sakerna som butiken erbjuder. Jag är ett stort kontrollfreak så en kalender för mig är ett måste och är en sak som jag använder varje dag, ofta många gånger om dagen. Jag skulle vilja göra en positiv kalender, där man kunde lägga in många bilder från sommaren och på mina fyrbenta djurvänner så man oavsett vilken tid på året det är alltid blir glad när man tittar i sin kalender.

2013-08-30 | 09:07:12
Fridulina

Hej Maria!

Jag var på en awesome resa i Augusti och känner att det ultimata sättet att njuta av fotona sku vara under kandistressen det kommande året. Plus att jag var avis på din i fjol :)

Ses på måndag !

2013-08-30 | 10:19:44
qat

Jag har delat tävlingen på min blogg: http://softkitty.bloggplatsen.se/2013/08/30/10139431-vinn-en-personlig-almanacka/

och jag skulle vilja vinna den helt enkelt därför att det skulle vara oerhört praktiskt att ha en fin, anpassad kalender som inte är beroende av batteri (har bara den jag har i telefonen). :)

2013-08-30 | 12:25:44 | http://softkitty.bloggplatsen.se
Sandra

Den här tävlar jag gärna om! Och jag borde vinna bara för att jag är almanackans bästa vän. Jag vårdar den ömt och skriver alltid med blyerts eftersom planer kan ändras och blir alldeles deprimerad då jag ser nerklottrade almanackor med överstreckad text i KULSPETS.

2013-08-30 | 12:50:17 | http://lillebrorsresan.blogspot.com
Annika

Jag är med!
♥ Skolalmanackorna i bokhandeln är ju bara för tråkiga och så oinspirerande. Jag har varje år köpt en almanacka från bokhandeln, men varje gång efter några veckor slutar jag skriva i den för att den är så tråkig. Vilket har lett till att jag glömt bort vissa saker. Att få designa en almanacka skulle hjälpa så otroligt mycket. Man kan göra den så den inspirerar och peppar en genom skolan/jobbet!

2013-08-30 | 14:33:38 | http://blogofphoto.webblogg.se
Emma J

När jag i röran inget hittar och jag undrar vart jag ska jag önskar att jag en personlig almanacka skulle få. En jag alltid skriver i, en där allt kommer stå!

2013-08-30 | 17:20:48
Malin Svensk Björck

Hej!
Jag skulle verkligen vilja ha och behöva den här vinsten:-)
Min sjukdom gör att mitt minne inte är så bra som förr och jag måste skriva upp saker jag har inplanerat och skriva upp viktiga saker som hänt. Annars skulle jag få tillbringa all min tid med att fundera på vad sjutton det var som jag skulle göra och vad var det jag gjorde förra veckan;-)
Ha en fin helg!
Mvh
Malin

2013-08-30 | 18:11:50
margareta stoor

Almenackan en stor del av min värld är.
Utan den vet jag knappt när jag ska vara "här och där".
Att nu den i personlig stil kunna få ha, det är en chans jag bara måste ta.

2013-08-30 | 19:51:00
Ann-Kristin Bakken

Jag tycker Personlig Almanacka är så fina. Perfekt till att hålla reda på träningspassen nu när det börjar höstas och jakten på Beach 2014 startar :-)

2013-08-30 | 21:28:36
Ida

Jag minns ingenting och måste skriva upp allt för att mitt liv skall fungera :D har haft en personlig almanacka förut och varit väldigt nöjd :)

2013-08-30 | 22:49:02
Amanda Broberg

Ååååå!!!Min sambo går i skolan å vad hade varit en bättre present till honom en en personlig almencka fylld med bilder på vår son som kom detta året!? Han hade ju bokstavligt talat smält som smööör!!!:)

2013-08-31 | 08:48:52
erika

Ska/har börjar timvicka på nytt jobb. Måsta ha nån stans att skriva i alla tider jag ska jobba. Har det i mobilen nu men får ingen överblick. En almanacka skulle va perfekt. Speciellt en som man får designa själv!

Länkt på www.shopaholicans.blogg.se/tavlingar

2013-08-31 | 08:52:38 | http://www.fames.se/pyssel
Katarina

En personlig almanacka är precis vad jag behöver! Klagade nyss på hur opraktiska och tråkiga de i bokhandeln är, så denna vore alldeles perfekt.

Detta läsår händer det dessutom extra mycket för min del. Jag ska skriva min kandidatavhandling, ha många kurser, jobba och åka på utbyte. Det blir mycket planering och många deadlines att hålla koll på med andra ord. Denna skulle verkligen underlätta och piffa upp vardagen!

2013-08-31 | 10:01:21 | http://jkatarinas.blogspot.fi
Kristina

Jag tävlar för att vinna! Min tid är ur led.

2013-08-31 | 10:49:29
annika

Mina planer för 2013 är att lyssna på mig själv! Göra det jag mår bra av! Även se till att mina närmsta mår bra för då mår även jag bra. Önskar en mer harmonisk tillvaro och vardag där inte så många måsten måste finnas. Mer spontanitet och leva för stunden! Njuta av dagen, varje dag!
Annica@flinkens.com

2013-08-31 | 12:01:25 | http://flinkan69.bloggplatsen.se/
Malin

Oj ejn personlig almanacko sku vara hu najs som helst! ;) Eftersom jag nyligen börja studer, och e i stort behov ov att skriv opp ALLT jag ska ha gjort å att dessutom få ha en personli design sku ju nestan vara fö bra! :))

malin_blomqvist_94@hotmail.com

2013-08-31 | 13:39:29
malin

å ja, jär tipsa jag om e på bloggen å --> http://bmalin.devote.se/blogs/26879853/taevlar.htm

2013-08-31 | 13:43:39 | http://bmalin.devote.se
Hanna Eriksson

Jag är alltid så himla glömsk det vore riktigt smart att ha en almanacka när man bestämmer möten och sådant man ska göra innan man glömmer.

2013-08-31 | 17:52:54
Emely

Åh, vilken härlig tävling! Jag ska flytta till NYC för att jobba som skådespelare och jag önskar att jag hade en almanacka så att jag slapp hålla alla auditions i huvudet :) ha det gott

2013-09-01 | 02:53:47
Annika

Hej Maria!
Jag har massor av planer i höst med studier och barn och lite jobbideer vid sidan om. Jag lär nog behöva en almanacka :)
Jag har länkat på min blogg här: http://annikahelene.blogspot.fi/2013/09/jag-deltar-i-en-tavling.html
Där står också min e-mail utskriven.
Ha en fin dag!

2013-09-01 | 08:32:19 | http://annikahelene.blogspot.com
Dessie - Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis

Det hade varit guld värt att vinna
eftersom det är så mycket i höst man ska hinna!
En grej att skriver ner datum och tider i
skulle verkligen räddningen min bli!
Med eget företag, nytt boende och barn och så
är det lätt att man glömmer viktiga saker då och då!
Så nu håller vi tummarna hårt
för att vinnarmailet blir vårt :)

2013-09-01 | 10:54:20 | http://blogg.alltforforaldrar.se/dessie
Sofie n

Jag skulle verkligen behöva en snygg kalender för att motivera mig att faktiskt kolla i den. Jag ska börja mitt sista år på högskolan och hittills har jag haft det rätt så tufft med många underkända tentor och uppgifter på grund av dålig planering. Med denna vinst skulle jag kunna göra mitt sista år riktigt bra och mycket mer motiverad! Det skulle bli ett bra avslut på en kul utbildningstid!

2013-09-01 | 11:27:08
Kia M

Jag skriver i en amanacka varje dag, lite som en dagbok om allt. Skriver även om vad andra (familjen) behöver komma ihåg.
Vore kanon att vinna en sån.

2013-09-01 | 11:49:41
Rida

Har använda almanackor flera år men inte riktit hittat nån almanacka som jag gillar. Och så följer jag en annan blog som också ärmens och tävlar och tyckte såg bara för härliga ut att få en almanacka du själv lagat.. Och få ordning på vardags kaosen

2013-09-01 | 13:29:31 | http://Fridaclarymariann.blogspot.fi
Mire

En alldeles för fullspäckad höst skulle bli lite roligare att planera med en Personlig Almanacka! :)

2013-09-01 | 18:17:03 | http://mirresyr.blogspot.com
Linnea

Jag är en rätt rörig person och glömmer ofta viktiga saker och sådant. För att jag ska kunna bra hålla koll på saker och ting hade en personlig designad almanacka varit perfekt. Eftersom man kommer använda den hela tiden eftersom den är roligare , effektivare och bättre utformad än en vanlig tråkig.

2013-09-01 | 19:43:08
Lovisa

Jag har alltid velat haft en personlig almanacka, ja en almanacka över huvud taget! Den enda jag burit med mig var en gratis en, som vi fick på gymnasiet. Idag är jag så sjukt sugen på att börja plugga igen.
Typsikt nog trodde jag inte det i våras, så jag sökte inte en enda liten kurs. Men med en almanacka kan jag planera in alla möjliga kurser jag vill plugga i vår, och vi börjar med högskoleprovet!

2013-09-01 | 21:10:53 | http://hallplatsverkligheten.blogg.se
Genta

Har varit med i sådana tävlingar riktigt många gången och aldrig vunnit en personlig almanacka vilket jag verkligen vill vinna. Jag har ingen just nu och jag behöver verkligen en så jag hoppas och hoppas! <3

/Genta.se

2013-09-01 | 21:52:35 | http://Genta.se
Anna

Använder dem alltid som dagbok och älskar att läsa mina gamla almanockor! Vore extra roligt att få äran att designa sin egen :)

2013-09-01 | 23:23:38
Titti skarp

hej
jag vill gärna vara med och vinna
att ha en eh´gen personlig som ingen annan kan göra anteckningar i utan bara är min vore toppen
Titti skarp
delat på fejjan

2013-09-01 | 23:24:57
Carina Gerdin

Jag är med :) Delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).
En personlig almanacka vore guld värt, både för att jag behöver en ny men främst för verkligen få en alldeles egen, personlig almanacka :)

2013-09-02 | 02:25:39
Madelen

Jag är en 17-årig närvårdarstuderande som använder min almanacka dagligen, så en personlig en skulle kanske tillochmed locka fram lite skolmotivation förutom att det skulle vara mycket trevligare än en vanlig. . Fattig studerande är jag ju också! Vore jättekul om jag vann! ;)

2013-09-02 | 07:59:33
anette nordin

jag är med,gillar o delar på fb. Det skulle vara perfekt att kunna skriva upp saker som gäller skolan för min dotter,födelsedagar m.m

2013-09-02 | 09:09:40
Therese

Jag brukar ha mitt liv i telefonen, gärna med notifikationer och alarm. Finns det inte nerskrivet så existerar det inte.
Förra veckan gick min telefon sönder. Jag har ingen garanti kvar och jag har inte råd att köpa en ny på ett tag. Här snackar vi kaos. Tvättstugetiden sitter på en lapp på kylen, bokat träningspass finns på ett kuvert på köksbordet, det ligger lappar med kryptisk text utspridda i lägenheten och väskan börjar samla på sig komihåg-noteringar. Det har gått en vecka och jag kan säga att jag inte ser fram emot starten på den här hösten haha. En kalender skulle helt klart underlätta något otroligt:)

2013-09-02 | 12:52:59
josephine

jag vill gärna vara med och hoppas att jag vinner för jag skulle behöva en! Har precis börjat gymnasiet och känner att jag inte kan ha allt som ska göras i huvudet, och med mobilens almanacka tycker jag inte så mycket om. så hoppas att jag vinner nu så jag kan få skolans snyggaste almanacka!!

2013-09-02 | 15:59:00
Heidi

Tipsat på FB:

http://tidstjuven.com/2013/august/tavling-vinn-en-personlig-almanacka.html Tänkte vinna den här...

Frånskild lärare med heltidsjobb och 3 deltidsjobb behöver en kalender! Punkt slut;)

2013-09-02 | 17:49:02 | http://www.bloppshop.fi
Mm

Tillbaka efter ca 6 års paus i arbetslivet och behöver en almanacka för att hålla koll på lähet för hela familjen.

2013-09-02 | 18:57:10
Gabriella

Hej på dig!
Jag har precis efter lååånga studier kommit ut i arbetslivet och känner mig fortfarande lite vilsen- en personlig almanacka hade ju varit helt förträffligt underbart att få ha för att kunna hålla koll på allt:) Kram på dig!

2013-09-03 | 10:29:58
MamaHanna

Vilken super tävling! Som småbarnsförälder blir man helt grötig i hjärnan av att hålla koll på datum och tider- Dagis, jobb och alla to do's. Glömmer ju förstås allt möjligt, lite hela tiden när jag bara skriver ner saker och ting på papper som antingen jag eller sambon i misstag kastar i skräpkorgen eller så tar någon av ungarna lappen och gömmer bort den. Pinsamt blir det när man kommer på t.ex ungarnas tandläkartid.. En vecka försent och måste ringa och omboka.. Igen! Haha :)Så här har du iallafall en bekant och läsare som skulle hoppa och hurra av att äntligen få nerplita viktiga datum och tider i en superfin almanacka om jag skulle ha turen att vinna! :) Delar gör jag via Facebook.

2013-09-04 | 13:13:30 | http://mamahannas.vimedbarn.se
Jenny Kisk

Hej! Jag skulle gärna vinna en töcken där almanacka! Har ingen ordning alls i mitt liv (ti-hi) så det
skulle verkligen behövas antecknas vad man gör
om dagarna så man inte glömmer bort viktiga dagar!
~Å så är de ju så snygga också!!~ :P

Länkat till FB! https://www.facebook.com/jenny.kisk?hc_location=stream

2013-09-04 | 23:03:52
Mirjam

Jag är gärna med och tävlar, har även gjort ett inlägg om tävlingen på min blogg:
http://testu.blogg.se/2013/september/tavling-hos-tidstjuvencom.html#comment

Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka eftersom det skulle underlätta i mina studier! Just nu satsat jag verkligen på skolan men att komma ihåg alla prov och läxor är inte alltid lätt, därför skulle jag verkligen bli glad om jag fick chansen att designa min egna almanacka!
Jag är en väldigt lättstressad person och att veta vad och när jag ska göra saker skulle nog göra vardagen lite enklare för mig. Dessutom är det förstås roligt att ha en almanacka som ser ut precis som man själv vill ha den!

Ha det bra!

2013-09-06 | 18:20:22
hanna

en egendesignad kalender ska nu vinnas
den är effektiv om man vill ha hjälp att minnas
denna dikt är väl inte den bästa
men lite mer annorlunda än motiveringarna från de flesta
min chans att jag vinner är väl inte så stor
men detta hade såfall varit en bra födelsedagspresent till min mor

Fin blogg du har! Ha de så bra!

2013-09-06 | 19:35:38
Laksana

Jag är väldigt gärna med och tävlar!
Började precis gymnasiet, så måste ha en BRA almanacka så jag kan hålla reda på alla provdatum och när arbeten ska in! En personlig almanacka skulle piffa upp vardagen och samtidigt håller man enkelt reda på sin egen. Det skulle helt enkelt vara jättebra för en student (som jag ;) ) att vinna almanackan då det underlättar studerandet.

2013-09-06 | 19:50:55
Anna Lundkvist

Vill ha en almanacka som inte alla andra har utan en personlig med den där touchen som gör att man ser att den är MIN!

2013-09-07 | 11:20:37
Corina Måbring Cadbrand

Hoppas på en himla massa tur så jag får vinna en ny personlig almanacka - då min börjar ta slut! Helt oavkortat kan jag säga att dessa almanackor är de bästa, har aldrig varit nöjdare då den går att fixa så den passar just dig, Wunderbart! :)

/Corina

2013-09-09 | 08:51:04
Josefine Johansson

Jag är med och tävlar!

1. Jag har gjort ett inlägg på bloggen direktlänk: http://joseefiiinee.blogg.se/2013/september/jag-ar-med-tavlar-4.html#comment
2.Jag har gjort ett inlägg på min twitter! @jossan_pretty heter jag där!
3. Jag har länkat den på min tumblr (1200 följare) heter: http://myepicdreambook.tumblr.com/post/60736227448/hvar-med-tavla-om-personlig-almanacka

Min motivering: Jag vill gärna vinna denna almanacka för att jag har alltid velat ha en personlig almanacka! Jag som går andra året i gymnasiet behöver hålla koll på saker och ting, så den kalendern är perfekt! För jag är ganska senil, så som sagt denna kalendern hade varit perfekt!! Jag är i behov för en sånn! :) Vill liksom ha en som är "min" att man ser att det är någon annans i fall den skulle komma bort! Hoppas jag vinner denna tävling! Länge sen man vann någonting! Men jag ger mig inte! SÅ HOPPAS VERKLIGEN!

2013-09-09 | 09:11:56 | http://joseefiiinee.blogg.se
kornelia grönvall

för att hålla koll på allt som händer i skolan, fritiden, ridningen, bloggen osv skulle det varit super med en almanacka. Roligt att den är personlig också, skulle blivit såå glad om jag vunnit! :)

2013-09-09 | 15:38:39 | http://korneliias.blogg.se
Olivia

Eftersom mitt liv just nu bara består av ett enda kaos rent planeringsmässigt så skulle en almanacka passa mig som handen i handsken.

2013-09-09 | 21:48:08 | http://www.solglans.blogg.se
stina liffner

Hej jag behöver verkligen en ny almänacka, jag råkade tappa min andra i en vattenpöl så nu står jag utan en almänka. hoppas jag kan vinna!

2013-09-09 | 22:32:02 | http://stinasmusikhemsida.blogg.se
Ia

Jag vill vinna. För jag vill ha en almanacka med mina barn på framsidan. Eftersom dom flyttat för att plugga.

2013-09-10 | 13:31:37
Kristiina Söderström

En personlig almanacka för att hålla koll,
på mig själv och hela familjen på olika håll!
Mitt livspussel, min stil och mina blad,
lättare och roligare att planera när msn far från stad till stad!

Ha en fin dag!

2013-09-11 | 05:19:36
Sofie Altuntas

Vilken underbar tävling! Gàr just nu en lärarutbildning i stockholm och det är en hel del föreläsningar och seminarier som man ska hàlla reda pà. Skulle vara guld värt med en snygg bild pà mig och min make i en vacker miljö <3

Delar pà min FBlogg (Sofie Altuntas)
https://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/515910805152480

HOPPAS

2013-09-11 | 07:18:47
Lina

Oj vilken perfekt timing!

Jag bor och arbetar för tillfället i Island i en liten liten stad där det inte FINNS några bra almanackor. Jag har de senaste veckorna vänt uppochner på mataffären och posthuset i jakt på en almanacka, men de har endast läxhäften tänkta för lågstadieelever.

Just nu håller jag ett mellanår och jag har bara färdiga planer fram till början av november. Med hjälp av en almanacka skulle jag ha bättre förutsättningar för att planera vidare och pussla ihop ett spännande år som jag kommer att minnas resten av livet. Och tänk vad fantastiskt att ha all planering, alla teckningar och roliga minnen sparade i en egendesignad, snygg och häftig kalender!

Jag länkade såklart till denna tävling på min blogg:
http://lina.ratata.fi/blogg/article-54343-325840-tavling-hos-tidstjuven

Jag önskar dig en trevlig dag! :)

2013-09-11 | 13:44:06 | http://lina.ratata.fi/blogg
Aniika

Min dotter har lyckats rita på varenda sida av den kalendern jag har nu...

2013-09-11 | 18:09:45 | http://aniika.se
Kristina K

Tidsoptimist? Ja visst!
Tror jag minns saker? Jajjemen!
Glömmer bort allt jag trodde mig minnas? You bet!
Saknar en almanacka? Oohhh ja!

2013-09-11 | 21:53:56
Nadia

Vi ska flytta om ungefär en månad och då skulle jag vilja pigga upp sonen, som får byta skola, med en personlig almanacka!

Har tipsat på facebook... https://www.facebook.com/nadia.walaf

2013-09-12 | 13:12:39
Fannie

Jag skulle vilja ha en alldeles egen, personlig och unik almanacka.
Jag skulle fylla den med alla måsten (läxor, inlämningsuppgifter, tentor, träningar, möten, andra möten, träffar, aktiviteter, resor, viktiga datum, fester, tillställningar), men framförallt fylla den med bläck, blyerts och tusch. :)

2013-09-12 | 14:46:17
Ulla Raslöv

En almanacka är ett fantastiskt hjälpmedel! Den jag har i år är en ganska ful reklamvariant som jag nästan smyger lite med. Det vore gott att lägga upp en snygg variant när tid hos frissan m m ska bokas nästa år!

2013-09-12 | 15:35:00
Annika Nilsson

Jag har alltid kunnat få en ful, tråkig kalender från en förening som jag är med i. Det har alla medlemmar fått. Men nu kommer jag inte ens få den - de påstår att de flesta inte behöver någon kalender, eftersom det finns kalenderfunktioner på mobilen. MEN då måste man ju först ha en sådan där smartphone OCH det har jag inte..... OCH sedan är det ju mycket trevligare med en personlig almanacka, än att knappa på en telefon.... HOPPAS!

Har tipsat här: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/382108651892634

2013-09-12 | 18:38:16
Magnus S

En personlig och användbar överraskning till min fru,
hon som fixar, ordnar och grejar allt ju.
Något snyggt att hålla koll med på allt,
tänk om hon skulle planera in något för sig själv vore ballt?
Med en ny kalender finns inga ursäkter och skäl,
unnar henna egentid som hon behöver det så väl!

2013-09-12 | 19:16:43
Carina Ekelund

Med en höst med många tråkiga läkarbesök som jag måste hålla reda på kanske det skulle kännas lite roligare att åtminstone ta fram och titta på en fin kalender.

2013-09-14 | 22:53:17
sofia

Jag är så slarvig och det kanske inte är så bra med akademiska studier just då, därför borde jag vinna en kalender för att får lite ordning i mitt liv ;)

2013-09-15 | 11:41:12
Narmin

Jag vill ha en personlig almenacka för att då skulle jag börja få ordning på mitt liv och mina studier. Jag börjar andra året i gymnasiet men jag har aldrig ägt en almenacka vilket har lett till att jag aldrig riktigt haft koll på något och sparat allt i hjärnan som jag sedan har glömt bort. Nu vill jag också bli extra duktig i skolan när jag äntligen kommer ha en almenacka som jah kommer skriva mina läxor och planeringar i. Jag vill jätte gärna vara vinnaren då jag aldrig heller har vinnit på någon sådan blogg tävling fast jag är med och tävlar nästan alltid. Sen skulle det vara extra roligt med en personlig almenacka så man styla den som man vill :) jag hoppas och håller verkligen tummarna att det ska bli jag. Behöver en almenacka.

2014-08-18 | 22:00:45
Narmin

Jag vill ha en personlig almenacka för att då skulle jag börja få ordning på mitt liv och mina studier. Jag börjar andra året i gymnasiet men jag har aldrig ägt en almenacka vilket har lett till att jag aldrig riktigt haft koll på något och sparat allt i hjärnan som jag sedan har glömt bort. Nu vill jag också bli extra duktig i skolan när jag äntligen kommer ha en almenacka som jah kommer skriva mina läxor och planeringar i. Jag vill jätte gärna vara vinnaren då jag aldrig heller har vinnit på någon sådan blogg tävling fast jag är med och tävlar nästan alltid. Sen skulle det vara extra roligt med en personlig almenacka så man styla den som man vill :) jag hoppas och håller verkligen tummarna att det ska bli jag. Behöver en almenacka.

2014-08-18 | 22:01:00
Narmin

Jag vill ha en personlig almenacka för att då skulle jag börja få ordning på mitt liv och mina studier. Jag börjar andra året i gymnasiet men jag har aldrig ägt en almenacka vilket har lett till att jag aldrig riktigt haft koll på något och sparat allt i hjärnan som jag sedan har glömt bort. Nu vill jag också bli extra duktig i skolan när jag äntligen kommer ha en almenacka som jah kommer skriva mina läxor och planeringar i. Jag vill jätte gärna vara vinnaren då jag aldrig heller har vinnit på någon sådan blogg tävling fast jag är med och tävlar nästan alltid. Sen skulle det vara extra roligt med en personlig almenacka så man styla den som man vill :) jag hoppas och håller verkligen tummarna att det ska bli jag. Behöver en almenacka.

2014-08-18 | 22:01:01
Kommentera:
Kom ihåg mig?