Jordnära och inspirerande med Malenami

Malena Björndahl, kvinnan bakom den underbara bloggen Malenami, bjöd på blogginspiration och livsvisdom i grannkommunen Nykarleby igår. Föreläsningen var startskottet för Nykarlebyveckan, en vecka alldeles fullspäckad av program, som tog sin början igår. Vi var ett gäng förväntansfulla åhörare som bänkade oss i den augustivarma Rådhussalen samtidigt som kyrkklockans sex slag ekade in genom det öppna fönstret.
 
 
Malena är en kvinna med båda fötterna på jorden - en kvinna med en stabil grund att stå på och konkreta mål som hon strävar efter. Just det är också grundpelarna i bloggande enligt henne; ett tydligt koncept att utgå ifrån och tydliga mål som man förnyar efterhand. Ett framgångskoncept.
 
 
"Gör man någonting från hjärtat så syns det. Då lyckas man."
 
Allra intressantast var förstås att höra Malenas egen historia. Historien om hur hon bestämde sig för att hon skulle driva Finlands största blogg och hur hon gjorde allt för att nå detta mål. Hur hon gjorde det från hjärtat. Hur hon blev kontaktad av stora världskända företag, blev bjuden på resor till New York, vann bloggpris och skrevs om i tidningar. Hur hon stegvis byggde upp sitt eget brand och nådde det ena målet efter det andra. Historien om hur ingenting är omöjligt.
 
Malena är verkligen en inspirerande person. En Kokkolabo som trots sina framgångar inte låtit ödmjukheten och kärleksfullheten försvinna, utan vågar öppna sig och bjuda på sig själv och sin personlighet framför femton okända kvinnor en ljummen fredagkväll. En beundransvärd kvinna och bloggerska. Tack för igår, Malena!
 
#1 - Christina

Snyggt skrivet och tack för igår. :) Lever ännu idag på allt hon prata om igår.

Svar: Tack själv för det trevliga sällskapet! :) Gårdagen lever man nog länge på.
TIDSTJUVEN

#2 - Maria Linnea

SV: Ja, de har vari en helt otroligt bra sommar me finfina minnen me vännerna :) Sku nog ha haft massa bilder att visa men man kan ju inte lägg upp alla :)

O fint namn du har förresten ;)

Svar: Så är det. Man får begränsa sig litegrann i uppladdningen ibland. ;) Och tack detsamma, hihi. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Amanda [SPONTAN]

Åh vad roligt! :)

SVAR: Tack så mycket fina du, vad kul att du tycker det :)

Svar: Ja, verkligen! :)
TIDSTJUVEN

#4 - Silje

Fint skrivet :) Skulle ha varit lärorikt och roligt att närvara!

Svar: Tack! Nästa gång får du ge dig ut på en roadtrip och haka på! ;)
TIDSTJUVEN

#5 - Silje Therese

Ja det skulle säkert vara riktigt kul :D