Domino Fashion Show

 
Idag är det modeshow i Vasa. Det är ett gäng duktiga estenomtjejer från Novia, bland annat Sofia och Johanna, som ligger bakom modeshowen Domino på Leipätehdas. Alla intäkter går till sjukhusets barnavdelning. :) Jag och min fotografkollega Vera (knäppgöken på bilden) är där och fotograferar från Optica. Dagens första visning är avklarad och om ett par timmar ska vi dit igen.
 
 
Att fotografera sponsorväggsbilder är jag van vid, men catwalkbilder är totalt nytt för mig så det här är en riktigt rolig möjlighet att testa något nytt. Den externa blixten laddar sjukt trögt mellan bilderna, så jag har egentligen bara en chans på mig att få en bra bild. Inte det lättaste, men en kul utmaning.
 
 
Kvällens visning börjar 21.30, så ifall ni befinner er i Vasa och vill se en riktigt bra modeshow är det Leipätehdas ni ska bege er till. Vi ses där! :)
#1 - Pia

Det låter nog som om jag ändå borde orka mig upp ur soffan och bege mig iväg till Leipätehdas i kväll. Hade redan bestämt mig för att gå när latmasken i mig började ta över...men nu börjar jag fundera att jag lär väl ångra mig om jag inte far :P

Svar: Jaa, du som är intresserad av kläder och design måste absolut se showen! :D Du har helt enkelt ingen ursäkt. ;)
TIDSTJUVEN

#2 - Sarah Ek

Jag hade tänkt gå på den senare visningen. Men oturligt nog blev de inget sånt denna gång.
Minuset med externa blixtar är just att dom är slöa, samma för mej också. Och de e ju riktigt knepigt när det kommer till bröllop!

Svar: Äsch då, synd att du inte hade möjlighet att gå. :/ Det var riktigt proppat med folk på den andra visningen! Och jag kan tänka mig att slöa blixtar kan bli ett enormt irritationsmoment när man ska fota bröllop :S
TIDSTJUVEN

#3 - Hanna

Har du pröva byta batteri i blixten? :P Min externa e supersnabb på att ladda om, utom när batterierna börjar dö :D
Och, för att ta allt på en gång, du måst ju ha superstor balkong?!

Svar: Batterierna var så gott som nya, men jag misstänker att problemet låg i att blixten gick så varm efter en timmes sponsorväggsfotande. :/
Och jo, min balkong är aaaningen överdimensionerad, vilket hade varit väldans bra om den inte varit mot skuggsidan. Den enda gången det är soligt där är klockan sju på morgonen. :P
TIDSTJUVEN

#4 - Annu

Oj va kul att se bilderna från showen!! De blev ju bra! Fotografer på tidigare visningar har inte fått lika bra, så duktigt!!!

Jag tänkte inte känna igen dig då jag inte tänkte du kunde dyka upp där ;) Så hoppas verkligen inte jag upplevdes dryg när det tog en stund innan hjärnan hann ikapp! ;)

De ska bli spännande att se fler bilder du tog! Du är så duktig!!!

Svar: Så roligt att höra att du gillar dem. :D Fler bilder är på kommande bloggen och sen kommer hela högen upp på Facebook! :)

Och hahah, jag tyckte absolut inte att du var det minsta dryg. Du var verkligen himla bra på visningen! :D Jag är sjukt imponerad av din förmåga att gå i klackar och få det att se så lätt ut.
TIDSTJUVEN

#5 - daniela

du tar nog bra bilder! :)

Svar: Tack så mycket! :)
TIDSTJUVEN