Bloggpriset 2012 närmar sig

Ni har väl inte missat att vår finlandssvenska bloggprisgala, Bloggpriset 2012, kommer att ordnas den 5 december på Korjaamo i Helsingfors? I år fungerar det på så vis att en jury har nominerat tre bloggar i varje kategori, bland vilka läsarna sedan får rösta fram vinnarna. Nomineringarna kommer att publiceras nu på måndag på Bloggpriset.fi. Oh, så spännande! :D
 
 
Kvackdammen, Finlands bästa skvallerblogg, har givetvis stenkoll på det senaste bloggprisskvallret. Det är där ni ska hålla utkik efter alla saftiga nyheter! Vill ni läsa en liten intervju som Kvackdammen gjorde med mig häromdagen ska ni klicka här. Jag gillar att de beskriver mig som "en kvinna som alltid är med där det händer". Fniss. :)
#1 - Christina

Haha, precis som du hoppas jag på en skuggala i Vasa. :)

Svar: Ja visst hade det varit kul! Vi ska hålla tummarna för att det blir en minst lika flärdfull skuggala i Vasa som den riktiga galan i Helsingfors. :D
TIDSTJUVEN

#2 - Alexandra

Jag hoppas också de skulle ordna en skuggala :)

Svar: Förhoppningsvis är X3M medvetna om att vi är många som hoppas på det! :)
TIDSTJUVEN

#3 - Serpensalbus

Jag ställer mig tvivlande till en skuggala. För det krävs planering. Förra året fanns ännu Papper och Andrea höll i trådarna. Utan henne hade det nog inte blivit något alls.

Som jag ser det så för att det skall bli en gala i Vasa behövs en frivillig (eller frivilligA är väl mer troligt) som tar på sig huvudansvaret för att ordna hela grejen. Och allt skall hända på en månad, under fritiden.

Omöjligt är det inte men det krävs nog en hel del jobb.

Svar: Jag kan tänka mig att allting hade blivit pannkaka utan Andréa på Papper förra året. Hon är nog en riktigt stjärna hon! :)
Egentligen skulle man inte behöva göra en eventuell skuggala till någon stor grej i år. Man kan lika gärna träffas hemma hos någon och se på livestreamingen tillsammans. :)
TIDSTJUVEN

#4 - Sara

Det skulle ju förstås gå att sätta ihop något litet "team" som skulle träffas och alla gör lite, frivilligt förstås :) Och med förhoppningsvis lite hjälp från X3M..

Svar: Det är också en bra idé! :D Egentligen behöver man ju inget mer än en dator och videoprojektor för att få det att funka. Utrymme borde inte vara allt för svårt att fixa... tycker man i alla fall.
TIDSTJUVEN

#5 - janina

men gud vad du är härlig! :D

Svar: Åh, det var så lite. :)
TIDSTJUVEN

#6 - Jean

joo joo, ge all cred till Andréa bara :p
men ok, hon gjorde typ 90% av jobbet :)

Svar: Haha, förlåt. Du är också jättebra Jean! :D
TIDSTJUVEN

#7 - Ellen

Men åh va roligt! :)

Svar: Verkligen! :D Det ska bli väldigt spännande att se vem man kan rösta på i år.
TIDSTJUVEN

#8 - ett ritstift i din rumpa

är lite röd om kinderna av berömmet!

Svar: Hoppas att du tar åt dig! :D
TIDSTJUVEN