Uppdaterad studiehalare



Idag tyckte jag att det var dags att ta tag i projektet att sy fast de där fördömda bokstäverna på halaren, så nu är det gjort. Samtidigt sydde min snälla mamma fast tre stycken nya halarmärken på benen. De blir sakta men säkert fler och fler de där halarmärkena...

Jag inväntar med spänning Pampasveckan som drar igång imorgon, för då får man använda studiehalaren nästan varje dag. Yay, inget klädkrisande! Det är en massa kul på gång från morgon till kväll hela veckan och allting kulminerar i Pampas Nationaldag på fredag då det är megafest på Fontana (och däremellan har våra lärare tyckt att vi ska hinna med två-tre grupparbeten och presentationer om mossiga gamla pedagoger, vilket känns lagom kul). Ack, detta studieliv. :)
#1 - Hanna

Jag skulle verkligen behöva ta tag i projektet att köpa bokstäver xD

Men nu när resten av gulisarna äntligen fått sina halare (jag köpte en överlopps från ifjol) och TSF ska ha "sy halarmärken-kväll" på tisdag så kanske det går framåt lite =D (dessutom har vi inte fått TSF:s märke ännu eftersom de inte hade fått dem på gulisakademin i höstas...)

#2 - HANNA

sv: tack för tipset! :D

#3 - Michelle

Visst va de jobbit å sy fast bokstäverna? :P Tyckte de va sååååå jobbigt ;)



SVAR: JA absolut. Studentmössan ligger ju bara i skåpet o skräpar nu ;)

#4 - Ida

Snyggt du! Vad gåru för linje? :)



Svar: haha javisst. Ska nog lura i min pojkvän lite memma, han ska hit över påsk, så blir himla fint :)

#5 - Pia

Jag har inte ens kommit mig för att köpa några bokstäver ännu :O Det har liksom inte blivit av.

#6 - Maria

Hanna: Det kanske vore dags jo! ;) Och oj, har de inte ens fått sina halare förrän nu? Så knasigt. Vi beställde våra redan första dagen i skolan, så vi fick dem rätt tidigt i höstas. Inte för att jag använt den mycket mer än typ fyra gånger ändå.



Michelle: Inte lika jobbigt som att sy såna där tjocka halarmärken som nålen nästan går av med. Fast du har ju nästan dubbelt längre namn än mig också förstås, så jag fattar att det var tröttsamt att sy dit bokstäverna xD



Ida: Jag studerar specialpedagogik, ska alltså bli speciallärare/klasslärare/specialklasslärare om sisådär fyra år. :) Tre i ett!



Pia: Hehe, det hade inte jag heller gjort förrän för typ två veckor sedan så du kan känna dig lugn :P Jag hade tänkt fixa egna bokstäver när det bara fanns såna här små (och inte de som är dubbelt större) i vitt någonstans. Men jag kom fram till att jag är för lat och köpte de små ändå. Tänkte du förresten komma ut något på Pampas Nationaldag?

#7 - Hanna

Sv: Joo, du ska ge the Host en chans till, engelska versionen är mycket bättre än översättningen =D Början tyckte jag som sagt var lite trögt, men sen kom jag in i den och en underbar historia kom upp =D



Jo, de kom för typ 1½ vecka sen, det var nåt knas med sponsorerna så de hamnade att skjuta upp beställningen tills det var ny styrelse. Vi trodde att TF var sist med att få halarna, men tydligen har de som studerar svenska språket oxå nyss fått sina =D

#8 - Maria

det fastsydda namnet ser riktigt bra ut ;)

#9 - Annika

Ere Pampasvecka nu igen, känns som evigheter sen man va på hede :D Har många minnen från dessa veckor :)

#10 - Maria

Hanna: Det var till och med den engelska versionen som jag försökte mig på. Men visst, jag ska absolut ge den en andra chans! :) Jag har lite svårt med att lämna böcker halvlästa dessutom, jag måste läsa klart dem varesig jag gillar dem eller inte.

Heh, det var ju verkligen lite sent. De flesta av er har ju inte kunnat använda halarna alls det här första året då! Så trist egentligen.



Maria: Tack du! :)



Annika: Jepp, det är dags igen. Jag ser sååå fram emot allt kul som händer. :D

#11 - Ellen

Vilka coola! :D