Saftkalas hos Sofie



Vägen hem från Vörå inatt var en trettio kilometer lång halkbana. Men det är helt okej, jag gillar att sladda så länge jag ändå känner att jag har kontroll över bilen. Jag och min bil är ett bra team. I Vörå befann sig tre av mina favorittjejer ikväll. Vi drack saft, åt glass med chokladsås, talade om allt mellan himmel och jord och skrattade oss halvt fördärvade åt helt töntiga saker. Precis som på den gamla goda tiden.
#1 - Gaymasen

Myspys. Glass med chokladsås, mmhmmmm!



Och ja jag håller med. Mitt lokalsinne är bra. Men det hjälper ju inte om man inte varit någonstans innan. GPS:en var till stor hjälp, trots att vi gick lite fel först. Man ser ut som en redig turist, haha.

#2 - AnnaPanna

Åh va roligt!! AH dessa minnen som dyker upp!!



Trevlig helg tjejen! Kramis

#3 - Ida

Det lät mysigt :) Förutom det där med halkan då ;)

#4 - Anonym

Nja, du har inte kontroll om det börjar sladda och så mycket rutin har du ju inte ännu direkt.

#5 - Maria

Gaymasen: Helt gaaalet gott! :D

Haha, jag tror att jag ska börja göra som dig och ta med GPS:en när jag går på stan. ;)



Anna: Ja visst är det roligt att återuppleva gamla minnen och trevliga händelser. :)

Trevlig helg till dig också! Kram



Ida: Helt klart. :)



Anonym: Jag kan ju upplysa dig om att det är näst intill omöjligt att helt undvika sladdar om man har en bakhjulsdriven bil och det är glashalt på vägen. ;) Det betyder ju inte att man inte kan ha kontroll ändå. Och nej, det har jag väl inte. Men ju mer man kör desto mer erfarenhet får man! :)

#6 - Anonym

Hm, och jag kan upplysa dig om att jag har mååånga års erfarenhet av bakhjulsdrivna bilar och de går att köra utan sladd. Allt beror på hastigheten. En gång körde jag på en glashal väg från Kvevlax till Vasa och det började regna - då var det rent j-vligt men man fick krypa fram och ingen ville köra om heller.

#7 - Drifter

Man får nog krypa fram om man inte vill sladda med en bakhjulsdriven volvo. Och med lite extra hästar under huven hjälper nog till. Sladda med stil, men akta diken. Då blir någon sur.

#8 - Anonym

Finns det bakhjulsdrivna Volvo i trafik ännu? Vi har haft flera Volvo men alla har varit framhjulsdrivna.

Det gäller att respektera sina medtrafikanter också. Jag vill inte möta någon som sladdar sig fram, kontroll eller inte. Man blir ju mörkrädd om det är sånt som lärs ut i körskolan nuförtiden. Då måste vi ta Eriksson i örat:)

#9 - Ellen

Mysigt :D

#10 - Drifter

Jo kära "anonym", de gamla volvona håller i evigheter till skillnad från andra. Klart man ska respektera sina medtrafikanter, det är ju lika viktigt att hålla koll på egen körning som andras. Men det är ju skillnad om man kör längs en skogsbyväg eller riksåttan. I bilskolan lär man sig nog nuförtiden att hantera halka på halkbanan, så du inte blir mörkrädd :)

#11 - Anonym

Man brukar lära sig efter första tillbudet - i mitt fall dikeskörning och runt på taket med pappas bil . Till all lycka inga kroppsskador, men omfattande kostnader att få bilen i skick. Efter det försöker jag undvika sladd så långt det bara går.

#12 - Tant Marit

Hmmm, jag hoppar saften, men tillbringaren skulle jag nästan kunnat döda för...! ;-)