75 meter upp i luften

 
Jag har världens hemskaste höjdskräck. Gissa om mina ben skakade när jag stod och köade till Finlands högsta fritt fall idag. Strax innan man föll handlöst ner från 75 meters höjd slutade jag tänka och konstigt nog var det inte så farligt ändå. Något måste nog vara lite fel i min hjärna. ;)
 
Jag har haft en riktigt toppenbra dag tillsammans med min lillebror idag. Vi hoppade i bilen och körde till närmsta nöjesfält, det vill säga Powerpark som bara ligger 17 kilometer här hemifrån, imorse och har spenderat hela dagen där. Nu känner jag mig helt snurrig och lite smått illamående, men är ändå riktigt nöjd med dagen.
#1 - Christina

Ser ut som om ni haft en bra dag. :)

Svar: Ja, det var verkligen lyckat :) Härligt med lite syskontid!
TIDSTJUVEN

#2 - ett ritstift i din rumpa

jag har också höjdskräck och den dryga minuten man sitter still där uppe i fritt fall är plågsamt lång... åker ändå, för jag älskar den adrenalinkick det ger en! måste hinna till powerpark i sommar och prova på fritt fall från den höjden!

Svar: Ja, usch. Det är nästan som att tiden står stilla när man är där allra högst upp. Och då räknade jag sedan att den bara är på toppen i ungefär 7 sekunder, haha. Jag tycker absolut att du ska testa 75-meters fallet! Enorm adrenalinkick minsann.
TIDSTJUVEN

#3 - Emilia

Ser superkul ut ju! Aldrig varit till Powerpark, men skulle verkligen vela, älskar nöjesfält! :)
Dock e de ju en bit från var jag bor, men skulle säkert va en rolig dagstripp! :)

Svar: Powerpark är verkligen värt ett besök! :) Vi bor ju så nära, så vi är alltid dit minst en gång varje sommar. Och det är alltid lika roligt! :D Berg-och-dalbanan i trä är utan tvekan roligast (och har ungefär en halvtimmes kö till sig). Om jag inte minns fel så är det Nordens största.
TIDSTJUVEN

#4 - Sarah Ek

Nästa utmaning är väl Bungyjump, ifall du inte har testat! :o)

Svar: Huuu... Att falla med huvudet före från samma höjd verkar inte det minsta roligt. ;) Min galning till pojkvän har testat.
TIDSTJUVEN

#5 - AnnaWK

Du är ju inte klok! 75 meter! Frivilligt?!

Svar: Totalt crazy. Gissa om jag hade spagettiben efteråt! :P
TIDSTJUVEN

#6 - Sabrina

Är det där någon ny grej där? Minns bara en liten puttefnutt fritt fall och den var fyrkantig istället för rund.

Svar: Den är ny för i år ja! :) Den gamla fritt fall som de hade förut var bara runt 30 meter, så denna är alltså mer än dubbelt så hög (och dubbelt läskigare).
TIDSTJUVEN

#7 - daniela

dendä bergochdalbanan e också min favorit! :D Men va.. senast ja va där va no int fritt fall någo högt?

Svar: Berg-och-dalbanan är utan tvekan roligast! :) Synd bara att det ska vara så himla långa köer dit hela tiden. Och du har alldeles rätt i att den gamla fritt fall som de hade förut var mycket lägre. De har byggt om tills i år!
TIDSTJUVEN

#8 - Ellen

Vilka fina bilder! :)
Hur fixar du text på bilderna?

Svar: Tack! :) Jag använder Photoshop.
TIDSTJUVEN

#9 - Ida

Svar: HAHAHAH ungefär jaa :D
Jo, jag bor där :) Annars allt bra med dej ? ♥

Svar: Jodå, allt är bara fint med mig. Hoppas att allt är bra med dig också! :D Kram
TIDSTJUVEN

#10 - Isabell

Fy, fritt fall är min mardröm! Är det där nån korv i köttbulleform eller? ;D

Svar: Åh tack så mycket, det värmer verkligen! :D

Svar: Ja nog är det läskigt! Men en himla adrenalinkick! Och korv i köttbulleform säger du? Fniss... :) Korv i korvform tycker jag. Helt vanlig stekt korv.
TIDSTJUVEN

#11 - ett ritstift i din rumpa

skönt att höra att man bara är några sekunder högst uppe i det nya fritt fall! det lägre kör på en hel minut, alldeles alldeles för många långa sekunder....

Svar: Vill man så kan man också använda det nya fritt fall som "utkikstorn", för med jämna mellanrum har de istället för fallet en långsammare version då man är mycket längre tid på toppen och sedan snurrar nedåt i samma långsamma fart som man for upp. Det hade varit ännu läskigare tycker jag! :P
TIDSTJUVEN