2012-02-29 | 17:57:37

The time of my life [del 2]

Efter diverse påtryckningar och hot från flera håll kände jag mig nu tvungen att publicera den utlovade fortsättning på The time of my life-inlägget från december. Årsresumén alltså, bättre sent än aldrig. Det får bli lika kortfattat och kryptiskt som del ett.


Augusti.
Jag ålderskrisade och blev 19. Gick på bostadsmässan i Kokkola. Skrev på kontrakt för en sjukt bra lägenhet i Vasa. Roatrippade till Helsingfors med fastern och lillebrodern och spenderade ett par fina dagar där. Överkonsumerade turkisk yoghurt. Festade i Vasa med Angelica och tjejerna. Gjorde bloggdesigner, gick på Juthbacka marknad och på bloggbrunch på Kantarellis. Fotade massor, tog tillvara på det sista av sommarvärmen, firade villaavslutning i Röukas. Började studera specialpedagogik på Åbo Akademi och fick maximalt med info under minimalt med tid.


September.
Fick lägenhetsnycklarna och flyttade till Vasa. Shoppade möbler. Gick på inflyttningsfest, Back to School och Ollistisdagar. Lärde känna världens bästa klass - S1. Hade en helt galet rolig gulisintagning. Gick på bloppis. Sitzade. Samlade stämplar på Wasa by Night. Bakade massor. Cyklade runt i hela Vasa på Vasaloppet och gjorde snabbvisiter hos klasskompisarna. Träffade en fin person och satt uppe halva nätterna och chattade. Var allmänt lycklig.


Oktober.
For till Åbo på inflyttningsfest hos Annika med tjejerna. Var förkyld och fick världens halsont som jag sedan fick diagnostiserat som svalginfektion och halsböld som man nästan tänkte punktera. Hamnade på den ena penicillinkuren efter den andra och var halvdöd hela månaden. Led av svimningsattacker. Hade inflyttningsfest. Blev tillsammans med världens sötaste kille. Hade spelkväll med klassen. Sitzade x2.


November. Fortsatte med de evighetslånga antibiotika-hästkurerna. Satte post-its överallt på Ollis. Gick på Viva Las Vaasa. Umgicks massor med killen. Var beroende av Maxibon-glassar. Förberedde speciallärarjulfesten med klassen, vikarierade, studerade och sitzade. Blev faster till världens underbaraste grabb! Gick på födelsedagsfest, sydde halarmärken, drack glögg i skolan och firade lillajul.


December.
Hade en julklappskalender på bloggen. Stressfixade det sista inför julfesten, blev påkörd, hade julfest. Festade med en Facebook-tumme. Gick på Skuggala för Bloggpriset. Hängde rätt mycket på Ollis. Fick migrän mitt under en tent. Bakade pepparkakor, firade födelsedagar, fick jullov. Köpte en ny dator. Åkte till Helsingfors ett par mysiga dagar med pojkvännen. Hade en härlig julhelg med nära och kära. Köade till krogen i sjutusen år på juldagen. Fixade andra skedet av körkortet. Planerade nyårsfest och firade in det nya året med bästa sällskapet.


Det var väl typ det. Egentligen är det totalt omöjligt att
sammanfatta ett helt år i bara två blogginlägg. Helt omöjligt.

Finheter
Ellen

Härliga bilder från hösten till december :)

2012-02-29 | 18:34:50 | http://bibelaventyr.blogspot.com/
Maria

Ellen: Tack! :) Det var många fina fototillfällen och snapshotmoments under hösten.

2012-02-29 | 19:08:23 | http://tidstjuven.blogg.se/
Anonym

Underbart! Och söt du är som krisar vid 19... Vänta bara tills du blir som jag haha :) Eller inte, bättre att krisa tidigt och bara leva livet sen.

Tack söta för fina ord och beröm!Kram

2012-02-29 | 21:27:33
Katarina

Och det var från mig, men namnet försvann

2012-02-29 | 21:27:54 | http://brakatarina.se
Maria

Katarina: Hah, vänta bara tills jag fyller 20. Och 25... Herregud, jag kommer ju krisa ihjäl mig innan jag fyller 30. :P

2012-02-29 | 21:46:52 | http://tidstjuven.blogg.se/
Kommentera:
Kom ihåg mig?