Danza kuduro



Man kan aldrig äta för mycket tårta, så därför har det festats (och målats tavla) hela helgen! Flera vänner har nämligen tagit examen nu i helgen så jag har varit på examensfester både igår och idag.

Igår kväll drog vi till Jakobstad och festade järnet på Melody hela gänget också - ända tills brandlarmet gick och alla var tvungna att gå ut. Men överlag var det en kul kväll! :) På Melody sprang jag flera gånger på Matilda, vars blogg jag brukar läsa, och bara därför tycker jag att ni ska spana in hennes blogg och säga hej. Är det inte kul att man kan lära känna folk via bloggar? :)
#1 - Christina

Danza Kuduro kommer bli min sommarplåga i år, men tå an e så bra. :D

#2 - Pia

Brandalarm, ojdå! Var det falsk alarm eller brann det faktiskt?

#3 - Matildaz

tråkigt med alarmet men hade en awesome kväll ändå :D åh tack för länkningen :))

#4 - sanna -saos.blogg.se

Tårta är kanon!



svar ja det var två schyssta produkter men lite väl snålt med miniförpackningar faktiskt ;) bra somsagt att ha på resor i sommar men men man kan inte få allt här i världen ^^



P.s - Var gärna med i min tävling som jag anordnar tillsammans med blogg.se & apoteket just nu! Vinn solskyddskit, reglerna är enkla!

#5 - Johanna

Ja det är mycket festligheter på G nu och min kusin tar sin studentexamen i år så fick skicka en gåva dit i god tid iom att hon tar examen i Finland. :-)