Sommarteater



Visst är det någonting speciellt med teater i jämförelse med bio?
Handlingen i berättelsen blir liksom så mycket mera genuin och levande. Plus att man känner sig lite extra kulturell när man sitter i teaterpubliken jämfört med i biosalongen. ;) Det är synd att man går på teater så sällan. För min del har det bara blivit en gång om året de senaste åren, och då oftast via skolan. När jag blir gammal ska jag och mina tantvänner absolut bli stammisar på Wasa Teater.

Igår kväll blev det ett besök i grannbyn med familjen. Vi beskådade årets sommarteater, "För några stockars skull". Den utspelade sig på landsbygden på 60-talet och var riktigt bra (som vanligt) och helt klart sevärd. Bland annat Janina spelade otroligt bra. :)
#1 - Janina

oj, tack ska du ha! :))

#2 - AnnaWK

Under min gymnasietid gick jag jättemycket på teater och utställningar och var allmänt kulturell(gick estetiska programmet med just inriktning mot teater). Nu för tiden blir det väl högst en gång om året. Lite synd.

#3 - Viktoria

Jag har typ aldrig gått på teater. Bara några små med skolan, fast de har inte varit så stora. Men teater är ändå inte riktigt min grej. Bio är bättre! Bio rules 8D

#4 - Sandra N

Teater, eller iallafall sommarteater :)

#5 - Linnéa

Vilken vacker bild.

Det är roligt att gå på teater :) jag brukar ofta gå på teater med klassen!

#6 - Ellen

Vilken vacker bild.

Det är roligt att gå på teater :) jag brukar ofta gå på teater med klassen!



(Förra kommentaren blev fel. så om du vill kan du ta bort den :P )

#7 - TIDSTJUVEN

Viktoria: Bio är toppen! :D Men du borde absolut ge teater en chans också. :)

#8 - ANTON - målet att bli fotograf

fint! :)