För mycket fritid?


Har man för mycket fritid så kan man ägna sisådär hela dagen åt att läsa Helen Fieldings På spaning med Bridget Jones (ännu en bok som hade stått oläst i min bokhylla sedan jag köpte den på loppis för något år sedan). Den är verkligen klockren. Man får en stor nypa livsvisdom samtidigt som handlingen är otroligt komisk. Perfekt humörhöjande fredagsläsning! :) När jag är 30 tänker jag också vara som Bridget.

En komisk grej är att bokens Bridget är galen i Colin Firth som spelar Mr Darcy i Stolthet och Fördom. I filmatiseringen är det Colin Firth som spelar hennes pojkvän. Höhö.
#1 - Jean

Härlig animation!

10+

#2 - Ebba

Nu du! Du var så nyfiken på min tatuering och nu ligger en bild och text om den uppe på bloggen. Så kika om du vill. ;]



Och jag älskar Bridget Jones. <3

#3 - Anna

Haha, skratta på du ;D Jag har haft extension och det är som om fästena har smält typ. De blev som gummi och allt blev till världens dread som fick klippas bort. Lite lätt panik haha!

#4 - Anonym

hej! har du nån favvoparfym? Kram!

#5 - Sofia - PHOTOGRAPHY

Grymt trevlig blogg du har! Kul att jag känner igen stället du bor i också då jag har släkt där! :)

#6 - Schniffel | neurotisk skrivnarkoman

Bridget måste ju vara bokvärldens skönaste kvinna <8D Jag vill också bli lika skön som hon när jag blir äldre.

#7 - Fröken Ankarstav

Filmen är oxå bra! Men kan tänka mig att boken är bättre, som med allt annat :)

#8 - MEULLERPHOTO

Haha såg alldeles nyss den filmen!

#9 - Caisa

För det första, jag bara ääälskar Bridget Jones! Hennes personlighet är ju bara så underbar :) Bridget Jones Diary är en av mina favoritfilmer, ever!



Och sedan, för det andra, hur har du gjort den där lilla GIF-bilden? Använder du dig av någon speciell hemsida eller program? Så häftigt.

#10 - Emelie

Åh, Bridget Jones är min idol! Älskar henne. Haha. Dock har jag lite svårt för boken...men jag ääälskar filmerna. Kanske borde ge boken en till chans!