Bloggbrunch på Kantarellis


Klockan 10 imorse var vi ett gäng morgonpigga bloggare från Kristinestad i söder till Nykarleby i norr som samlades för att bruncha tillsammans på Kantarellis i Vasa. Den blonda tjejen i mitten är Joanna och till vänster om henne sitter Sabrina.


Från vänster ser ni söta Hanna som alltid hittar de mest fantastiska sakerna på loppis, mammabloggaren Daniela och jättetrevliga Sandra som jag träffade i förrgår också.


Hannorna satt bredvid varandra. Fina Hannah till vänster bor här i mina trakter (vilket jag inte ens visste! Hur borta är inte jag då!?).


Evelina var lika sprudlande glad som alltid och Annika var precis lika trevlig som på förra bloggträffen.


Med på brunchen fanns också författaren Sara Jungersten som skrivit boken Wannabe. Hon berättade om hur det är att skriva en bok och gav oss smakprov på innehållet. Nu måste jag absolut läsa Wannabe, för den verkade riktigt bra. Och så finns det ju inte allt för många böcker som utspelar sig i Vasa heller!


Christina och hennes syster Chatarina som jag var klasskompis med i högstadiet. Christina och Marica (som jag tydligen inte lyckades fånga på någon bild) var arrangörer av bloggträffen. Stort tack till er för ordnandet av den roliga träffen! :)


Rosaklädda Alexandra berättade om hennes och Andréas (om man är väldigt observant kan man skymta Andréa litegrann där till vänster) roliga bloggträffsplaner för vintern. Ser ni förresten trädet ovanför oss? Kantarellis var väldigt höstigt och mysigt med ett träd inomhus.


Jean tycker att jag borde börja träna kampsport för att överleva i området jag ska flytta till i Vasa. Det bådar ju gott inför framtiden! Lotta och Vickan satt för långt ifrån mig så dem hann jag tyvärr inte tala med den här gången.

Tack allihop för en riktigt trevlig förmiddag! Sånt här måste vi absolut ordna oftare.
Kika in på de andras bloggar för att se fler bilder från bloggbrunchen! :)
#1 - Christina

Tack själv! :)

#2 - Vickan

Sv: Inte mycke bättre nej! Blev nog en riktigt lyxsöndag idag ;)

#3 - Elsa [mode & foto]

Fina bilder :)

#4 - Jean

Hahaha, Hösäcken Jean om jag får be.

Onekligen snygg hållning jag fått till =D



Tack för brunchen, även om vi inte hann byta så många ord!

#5 - Pia

Oj vad ni ser ut att ha haft det trevligt! Nu får ju nästan jag också lust att komma på någon bloggträff!

#6 - Sabrina

Roligt att vi fick ses, men nästa gång ska vi hinna tala lite mer också! :) För övrigt har jag en vana att alltid peta mig i ansiktet då någon fotar.

#7 - EVELINA

Jättelyckade bilder!! =) Hoppas vi hinner prata mer nästa gång! Borde nog bli en del events i H:fors också under hösten ;)

#8 - Fotoemilia

Var tvungen att läsa ett par gånger för att faktiskt fatta att de stod Kristinestad. E själv därifrån så, haha :D Men visst känner ja igen vem av dem som också är därifrån :)

#9 - Ellen

Så fina bilder :D

Det syns att ni hade rikigt trevligt tillsammans!

#10 - My

Härliga bilder!

#11 - sebbes

med tanke på Jeans rekommendation antar jag att du ska flytta till Olympia/Vöråstan. :D