Ett litet embryo

 
Ni vet hur vissa dofter, känslor eller upplevelser kan få en att hoppa tillbaka i tiden och minnas ett alldeles specifikt tillfälle?
 
I förrgår på eftermiddagen när solen gassade och jag stod ute på gården och hängde tvätt och gladdes åt att gräsmattan har börjat grönska igen efter vintern fick jag just en sådan känsla. Helt osökt kom jag att tänka på att det måste ha varit ungefär ett år sedan som jag tog det där graviditetstestet som visade två klarröda streck. Jag var förstås tvungen att kolla upp saken och hajade verkligen till lite när jag insåg att det var prick på dagen ett år sedan. Lite häftigt ändå vilka kopplingar hjärnan kan göra. 
 
 
För ett år sedan var Amelie inget mer än ett fjuttigt litet embryo som fick mitt hCG-hormon att produceras. Och nu, ett år senare är hon en solglasögonprydd liten person som skrattar lyckligt när man hissar upp henne i luften och pussar henne vid halsen. Hade vi vetat att det var en sådan liten godbit som skulle anlända i slutet av december (och att det skulle vara världens häftigaste upplevelse att föda barn!) hade det minsann blivit lååånga månader av väntan. Tur att man inte vet sådant på förhand. 
 
 
Den fina rompern och de lika fina strumpbyxorna har Amelies mormor stickat. 
#1 - Mariasmemoarer

Men så häftigt att känslan tajmade in så perfekt 😊 Och jättesöta kläder 💕

Svar: Eller hur! Jag som inte ens har koll på vilken dag eller veckodag det är, så det var lite fascinerande. :)
TIDSTJUVEN

#2 - När Annie fotograferar på Gotland

Så gulliga kläder!! <3

#3 - Jasmine

Vad roligt att läsa att du har blivit mamma - grattis!
Söta bilder på din lilla Amelie.
Kram

#4 - ellenlundis

Helt underbart! :)