År 2014 i bild och text

Året lider mot sitt slut. 2014 blev ett år som jag kommer att minnas med stor glädje för allt vad det förde med sig. Det vore väl på sin plats med en årsresumé kanske, men av erfarenhet vet jag att ingen orkar läsa igenom de där kilometerlånga sammanfattningarna över vad man gjort varje månad (det kan ni ju läsa i arkivet om ni är intresserade) så jag kopierar förra årets frågelista istället. Ni får gärna göra den ni också. Länka till ert inlägg i kommentarsfältet i så fall så att jag också får läsa. :)
 
1. Den bästa resan
RockOff-resan. Jag var på två resor till Åland i somras, en festivalresa med ett gäng kompisar och en sommarresa via jobbet veckan därpå, och den första av dem var helt klart årets bästa resa. RockOff gick av stapeln under årets varmaste vecka i år, så vi låg på stranden och stekte på dagarna och gick på festival på kvällarna. Bästa livsstilen.

2. En vinterdag jag minns extra starkt
 
3. En person jag spenderade mycket tid med
Linda. Vi har samkört hela hösten, gått nästan varenda kurs tillsammans och till och med haft praktik ihop. Och än har vi inte kommit i luven på varandra en enda gång. Jag tror att det är omöjligt att bli osams med Linda.

4. Ett extra fint matminne
Den där kvällen då vi hade avskedsmiddag för Ida och Vera på Strampen. Det var gott, roligt, sorgligt och fint. Allt på en och samma gång. Och den där andra Strampen-kvällen då Sofie och jag var så YOLO att vi sov över på Challos soffa.

5. En vårdag jag minns extra starkt
Väriestejuoksu-dagen. Annika, Challo och jag var peppade till max för att springa Finlands första färghinderlopp.

6. En stund för mig själv
Det blev många ljumma kvällar på brädan i somras. 2014 var året då jag skaffade longboard.

7. En outfit jag kände mig snygg i
Klänning och solglasögon. Bekvämt = snyggt.

8. Såhär såg min vardag allt som oftast ut
I år har jag haft två olika jobb, lagom mycket studier, många roliga fotojobb (årsfester, styrelsefotograferingar, bröllop, examensfotografering, konserter med mera) och bloggprojekt. Och så har jag gått på sjuukt många loppisrundor, loppisrace, kaffedejter och andra roliga upptåg. Jag skulle ha dött om jag inte hade haft min kalender att organisera och pussla ihop allting i.

9. En sommardag jag minns extra starkt
Jeppis Pride-dagen i juli. Den var lite extra fin.

10. En minnesvärd fest
 
 
Och Norrvallas sommarfest som jag fotade var mysig. (Så svårt att bara välja en grej ju!)

11. En viktig händelse
En dag i maj bar jag ut de sista sakerna ur 502:an med den enorma balkongen och låste lägenhetsdörren för sista gången. Den dagen flyttade jag från Vasa till Oravais. Det var slutet på ett kapitel i mitt liv och början på ett nytt. Att flytta ihop med min pojkvän är ingenting som jag ångrar, även om jag måste erkänna att jag saknar att bo tio minuter från skolan ibland. ;)

12. Såhär såg mitt hem ut
Efter flytten blev det en tvåa med mycket loppissaker och en ständig förändring. Vi har till exempel haft tre olika soffgrupper, två olika vardagsrumsbord och en öändlig massa olika tavlor under året som gått.

13. En höstdag jag minns extra starkt
Den där dagen då vi picknickade med blåbärspaj och kaffe på en åker.

14. Ett ställe jag spenderade mycket tid på under året
Framför datorn. Jag har både fotat och bloggat väldigt mycket under hela året, vilket märks när man kikar igenom mitt 2014-arkiv. Det är kul att ha allting bevarat och jag hoppas på att hinna upprätthålla bloggen aktivt också under 2015.

15. Ett foto som sammanfattar det här året
2014 var verkligen mitt år. Det här året har verkligen tillåtit mig att växa på så många plan och jag är så otroligt tacksam för alla erfarenheter det har gett mig och alla människor jag har lärt känna längs vägen.
Hoppas att 2015 blir minst lika bra som 2014.
GOTT NYTT ÅR! ♥