2013-10-31 | 14:16:00

Att pausa vardagskarusellen

 
Ibland snurrar vardagskarusellen lite väl snabbt. Då är det bra att kunna pausa den för en liten stund och krypa upp i soffhörnet under en filt, med senaste ELLE, en kopp mandarinte och tända ljus. Det är nästan nödvändigt att få försvinna in i en annan värld - kantad av vackra modereportage, spännande reseguider och intressanta livsstilar - bara för en liten stund ibland.
 
 
I den verkliga världen är det praktik på Övningsskolan som gäller. Och det är ju egentligen väldans kul - om man bara hade haft tid att satsa lite mer helhjärtat på den. Vi har nämligen vanliga kurser på PF samtidigt och miljontals med deadlines och inlämningsarbeten (och egentligen också en kandidatavhandling som borde skrivas, men den får nog allt vänta till efter julen för min del!). Därtill har jag prickat in en valbar kurs just den här perioden och en kvällskurs via Öppna Universitetet - bara för att vara riktigt säker på att jag inte hinner ha något liv den här hösten... Suck. 
 
 
Det är väl bara att bita i det sura äpplet och acceptera att det är så här vardagen kommer att se ut de närmaste fyra-fem veckorna. Då måste man allt få unna sig en ny ljuslykta och en ELLE mellan varven. Och hoppas på att man överlever till julen. ;)