Nyårsafton på BB

 
Det blir ett annorlunda nyårsfirande i år. I en sjukhussäng på BB, tillsammans med de två personerna som jag älskar allra mest.
 
Ingen annanstans i hela universum skulle jag vilja vara just nu, fastän sömnsaldot landade på 20 minuter förra natten, brösten spänner och läcker så att sjukhuströjan ständigt har två stora våta fläckar på sig, hormonerna löper amok och det känns som att operationssnittet ska gå upp varje gång jag skrattar. Allt det där kvittar när jag får fira in det nya året tillsammans med min älskade lilla familj. ❤️
 
Vi har haft en så trygg start på familjelivet här på Vasa Centralsjukhus. Personalen är trevlig och hjälpsam och vi känner oss väl omhändertagna. Vi har fått bosätta oss i ett familjerum och sambon har till all lycka haft möjlighet att vara här hela tiden, så han har fått ta hand om alla blöjbyten och all annan markservice då jag själv knappt kunnat vända mig eller flytta bebisen från det ena bröstet till det andra utan hjälp. Utan honom hade gårdagens krångelnatt med en olycklig bebis varit olidlig, men nu skrattar vi bara tillsammans åt eländet. Vi blev ett team vi tre, från första stund.
 
  
Nu hoppas vi på en lugnare nyårsnatt med fler sovtimmar och mindre gråt än förra natten, och sedan ska vi göra oss redo för att inleda januari med att åka hem imorgon. Jag ska berätta mer om förlossningen och de senaste dygnen när vi kommit hem och landat i det nya livet, för det är så mycket att ta in just nu att det knappt känns verkligt ens… Förlossningen var en så häftig och på alla vis positiv upplevelse även om den tog en lite oväntad vändning på slutet. Nu är vårt barn här och alla mår bra, och det är det som är huvudsaken.
 
  
Tänk att vi snart ska få ta hem den här skatten. 😍
 
 
Hoppas att ni också får en fin nyårsafton, hur ni än spenderar den.
Gott Nytt År!