Klackenparty med Markoolio och Bengtzing

Fest på Klacken i Lillby var vad som stod på schemat igår, så jag drog dit med mina kompisar. Och vilken fest det blev!
 
Jag är verkligen glad över att jag fick möjlighet att vara fotograf på evenemanget (tack vare världens bästa Malin som tipsade! ♥), för det var alldeles alldeles superkul. Att få träffa massor med vänner och få hänga backstage med artisterna och banden däremellan är ju liksom inte fy skam en lördagkväll. ;)
 
Linda Bengtzing var riktigt söt och charmig och Markoolio var precis sådär knasig som man förväntar sig. Härligt med kändisar som inte är diviga! "Vi måste ju ta en fulbild!" sa Linda, och så kom Marko och tryckte in sig bredvid oss och { denna bild } blev till. Fniss.
 
Jag tycker verkligen att det är svincoolt att en så liten ort som Lillby kan ha såna här häftiga konserter. Man kan bara föreställa sig vad de svenska artisterna tänkte när de körde längre och längre in i de finska urskogarna och ändå hamnade på en sån här megafest. Stor eloge till de duktiga arrangörerna på Lillby UF och speciellt till Johan som höll ordning på allting med bravur. :)
 
En hel hög med bilder från evenemanget kommer upp på Klackens hemsida eller på Klackens Facebook (och kanske också här på bloggen) så snart jag hunnit sortera och redigera. Stay tuned, gott folk. ;)