Villaavslutning vid Glasbruket i Vexala

 
I början av augusti kom någon på den geniala idén att hyra en stuga till villaavslutningen, för att slippa hela vems föräldrar ska vi kicka ut från sin sommarstuga i år då?-problemet snabbt och smidigt. Så i år firade vi villaavslutning i en av de snygga stugorna vid Glasbruket Resort i Vexala! Glasbrukets stugor är utrustade med alla bekvämligheter man kan tänka sig (till och med tvättmaskin och torktumlare!) så det blev en riktig lyx-villaavslutning. Beslutet att hyra en stuga var det nog ingen som ångrade en sekund ens.
 
 
Eftersom vi är sjukt många människor i vårt kompisgäng och majoriteten är fullvuxna karlar så behövdes det mat i mängder och massor. Vi tog den lätta vägen och bakade en hel massa salta pajer som vi bara behövde värma upp när det var middagsdags, fixade sallader, batonger och efterätt och lyckades mätta x antal hungriga magar utan att behöva ställa till med storkok. Det ni!
 
 
För första gången på en vecka regnade det inte, utan augusti bjöd istället på en härligt ljum känsla av sensommar. Det blev en hejdundrande kväll - fylld med god mat, bra människor, sång, bastu- och badtunnebadande, fyrverkerier, dans och övernattning. Mobilerna fick vila tillsammans i en skål hela kvällen, till förmån för tvättäkta socialt umgänge. Jag har på känn att vi garanterat kommer att hyra Glasbruket fler gånger, för stället är verkligen huuur fint som helst.
 
 
Jag kan varmt rekommendera Glasbruket om ni är på jakt efter någonstans att ha fest
eller en avkopplande spa-övernattning i naturskön miljö. :) Vexala är bäst, ingen protest!