Söndag mitt i veckan

 
Finns det något härligare än sovmorgon mitt i veckan? Den här veckan jobbar jag alla dagar förutom just idag, så jag passade på att sova precis så länge som jag kände att min kropp behövde och sedan beslutade jag mig för att ta en riktig skrota-runt-hemma-och-göra-ingenting-dag. Inte för att jag inte har saker som borde göras, men för att jag känner att jag behöver en dag utan planer. Sambon är borta på någon kurs, och på dagsprogrammet står inget annat än yoga klockan 18:45 för min del.
 
 
När Sputnik kom och bet mig i tårna var det dags att stiga upp och fixa en omelett till brunch. 
 
 
Den perfekta skrota-runt-hemma-outfiten är givetvis en stor och mjuk tröja i kombination med ett par sköna knästrumpor. Jag passade på att lyssna på veckans avsnitt av Michelle och Sandras podcast (ni har väl inte missat den?) medan jag sörplade extra länge på mitt kaffe och försökte få Kosmos att förstå att han inte får bita sönder mina knästrumpor. Jag vet inte vad det tagit åt våra katter, men plötsligt har alla tre fått ett stort intresse för att bita folk i tårna.
 
 
Hoppas att ni också får en fin dag! Jag tänkte fortsätta min skrotardag med att koka mera kaffe och antingen se på en serie, läsa ikapp favoritbloggarna eller läsa en bok. Svåra val idag.