När omständigheterna kräver nya byxor

Igår var jag ute på en liten shoppingrunda. Jag vet inte när jag skulle ha shoppat senast, men nu var det helt enkelt nödvändigt. Jag var i akut behov av svala och sköna byxor och helt basic t-skjortor. Sådana kläder som man kan använda när det är varmt men man inte vill visa varken bara axlar eller knän.
 
 
Jakobstad levererade – jag kom hem med precis det jag var ute efter både i byx- och t-skjortsväg.
 
 
Vid Cubus hittade jag ett par härligt blommiga mörkblå byxor som kändes lite lyxiga på något vis. Det känns lite grann som att ha på sig en finskjorta, fast på benen (hehe, märks det månne att jag inte hade gjort någon bra karriär som modebloggare?). De här byxorna är som gjorda för att man ska sitta på uteserving och smutta på ett glas vin en sommarkväll i dem. Extra plus för att de dessutom har fickor!
 
 
Vid H&M hittade jag par nummer två. Ett par riktigt basic ljusgröna byxor som känns både svala och sköna. Också med fickor – yes!
 
 
Jag var ju tvungen att posera lite casual på soffkanten så att ni ska se exakt hur bekväma de här byxorna är. Undrar ni varför sjutton jag håller mobilen i handen på alla bilder så är det av den simpla orsaken att jag tappat bort min fjärrkontroll till kameran för tillfället och använder mobilappen istället. Rätt behändigt ju. 
 
  
Det tredje och sista paret byxor jag kom hem med är ändå mina favoriter. De kommer precis som det första paret från Cubus, men de här är gjorda av viskos så det känns som att de andas bättre än par nummer ett. Jag trodde ändå inte att jag skulle komma hem med ett par byxor i trumpetmodell (!), men ibland förvånar man till och med sig själv. Jag bara älskar mönstret på de här och blev riktigt förtjust i modellen när jag provade dem. 
 
 
Sist men inte minst resulterade den lilla shoppingrundan även i en ny bikini. Jag har länge tyckt att det är så tjusigt med de här retroinspirerade bikinisarna med hög midja på bikinitrosan och nu hittade jag äntligen en jag gillade. Score! Från H&M
 
 
Nu undrar ni säkert vadan denna byx- och bikinishoppingiver kommer helt plötsligt? Jo, det är nämligen så att om exakt åtta dagar hoppar jag på ett flygplan... tillsammans med Ida-Marie... till Egypten. Egypten!!!!!
 
Vi åker till Afrika om en vecka! 😲😍