Precis som på 2009

Tjenixen från nattbloggen! Minns ni bloggklassikern "Dagens lista" som cirkulerade på prick alla bloggar år 2009? Jag tycker att det är hög tid att vi återupplivar den. Kopiera frågorna och häng på ni också vetja!
 
 
Dagens humör: Mest glad. Imorse var jag på rätt dåligt humör då jag upptäckte den snötäckta världen utanför fönstret, men sedan blev det bättre. Dagen slutade på topp, då Ida-Marie ringde och berättade om en kul grej.
 
Dagens mående: Ilande tandvärk och allmänt stressad, men annars helt okej.
 
Dagens borde: Just nu borde jag inte göra något annat än gå och lägga mig.
 
Dagens frisyr: Jag prioriterade sömn istället för duschen imorse före praktiken, så min frisyr var sådär lagom halvsmutsig fram till eftermiddagen. Sedan blev frisyren superfräsch och lite rödare tack vare en dusch och en färgmask. 
 
Dagens smink: Inget. Eller jo, jag kletade faktiskt på lite mascara inför kvällen. Botniavasan firar tioårsjubileum i år, så alla som talkojobbat eller hjälpt till på annat sätt med skidloppet under årens gång bjöds på tacobuffé vid Norrvalla ikväll. Både mamma och jag tyckte att tacobuffén var en riktig tiopoängare!
 
 
Dagens klädsel: Jag hade tråkjeans och tråktröja på mig tidigare under dagen och kände mig som en hemskt tråkig och intetsägande människa. På kvällen körde jag därmed på tokmönstrade leggings för att kompensera.
 
Dagens planer: Gosa med mina två sambos (se bild ovan) och sova.
 
Dagens materiella vill ha: En gradu. Kan någon skriva en åt mig? Inte? Nähä.
 
Dagens fundering: Hur är det ens möjligt att det kan snöa den nittonde april? Någon vädergud har uppenbarligen fått fnatt.
 
Dagens beroende: Denna låt.
 
 
Dagens tråkigaste: En elev kallade mig för "pest" idag när hen inte ville ha lektion. Jag hade väldigt svårt att hålla mig för skratt, för samtidigt som det är tråkigt att bli jämförd med en dödlig sjukdom är det ju extremt komiskt också. Pest-Maria ska helt klart bli mitt framtida skurknamn. 8)
 
Dagens längtan: Sommar, sommarjobb och varma soliga dagar. 
 
Dagens superlängtan: Ett liv utan livskris.
 
Dagens tidning: Vasabladet såklart! På måndag ska jag fotografera en kul grej för Vasabladet igen, men det får ni veta mer om en annan gång.
 
Dagens låt: Fortfarande denna.
#1 - Yvonne

Pest-Maria... :D

Vilken tur att jag har vuxna studerande, om någon av dem kallar mig pest får de nog höra "pest kan du va sjölv" *haha*

#2 - Saragunmarie

Pest, haha! Man kan jo tröst se mé att di knappast ens vejt va e betyder :'D

#3 - Ellen

Bra idé! Snor listan direkt.

#4 - ellenlundis

Vackra bilder! :)

#5 - Ida-Marie

Åh nostalgi :D

#6 - lovisa

haha, "pest". ändå rätt fyndigt!