Tavern by the Sea

Dagarna rullar vidare, fullproppade av skolarbeten, möten och deadlines. Vid sidan om allt annat ligger dessutom planeringen inför Galan 2015 i högsta växeln. Idag har jag oskojat skickat tjugoen stycken mail. Från tre olika mailadresser. Jag känner mig aningen schizofren. För att blogga om någonting lite roligare tänkte jag därför fortsätta berätta om Turkiet-resan som Mikael och jag gjorde i augusti.
 
 
Jag har ju fortfarande massvis att berätta om. Vi bodde som sagt på hotell Otium Seves Seas i Side. Restaurangen Tavern by the Sea ligger på hotellområdet och i all inclusive-priset ingår det en middag där. Vi valde att lyxa till fredagen genom att boka bord på Tavern by the Sea, och inledde kvällen med en promenad på stranden.
 
 
Kvällen till ära skuttade jag runt i vattnet med flash tattoos.
 
 
Mikael var snygg som vanligt.
 
 
När klockan var slagen begav vi oss raka vägen från stranden till restaurangen. Restaurangen Tavern by the Sea ligger på andra våningen av ett vitt hus invid havet. 
 
 
Så här mysigt såg det ut! Något tak behövdes inte, för Turkiet har i medeltal 31 regnfria dagar i augusti. Vem behöver regn, liksom?
 
 
Jag var så upptagen med att äta maten att jag glömde att fotografera den, men det var femrätters middag så ni kanske kan tänka er att vi var alldeles proppmätta innan kvällen var över.
 
 
Servitörerna bar in maträtt efter maträtt hela kvällen och en pianist spelade romantisk livemusik.
 
 
Mot ena hållet från vårt bord hade vi utsikt över poolområdet som hade stängt för kvällen.
 
 
Och utsikten mot havssidan bestod av palmer och en magisk solnedgång. Den där fredagkvällen bjöd lätt på en av de mysigaste restaurangupplevelserna jag varit med om. En fin kväll att drömma sig tillbaka till nu när mörkret och kylan smyger sig på här i Finland. ♥
#1 - Yvonne

Så fina bilder, och den där vita spetsklänningen är underbar <3

Svar: Tack Yvonne! <3
TIDSTJUVEN

#2 - Ida-Marie

Ååh vad härligt, älskar också att drömma mig tillbaka :')

Svar: Jaa, det är ju verkligen det bästa med att ha massor av foton från semestern. Man kan alltid titta på dem och drömma sig tillbaka till den där stunden när de togs. :)
TIDSTJUVEN

#3 - PrinsessaVanessa

Åååh va härligt :) Och jättevackra bilder!

Svar: Tack så mycket Vanessa! :)
TIDSTJUVEN

#4 - Sara

haha, ja e int så myki sämre me 18 skickade mail från två mailadresser ;) o ja e rysligt rädd för att ja ha skicka fel essä till fel elev...

Svar: High five på he! :D
TIDSTJUVEN

#5 - Christina

Oj oj, det var verkligen att vara effektiv! Vilka härliga bilder från Turkiet, får mig att längta till vår resa i december.

#6 - ellenlundis

Åhhh va fint ni hade det :D