Rudimental levererade på Provinssirock

 
Det brittiska bandet Rudimental spelade på Provinssirock i lördags. Rudimental är ett band som jag inte hade desto större koll på innan spelningen, men när de drog igång visade de sig ha en massa kända låtar. Man har bara inte tänkt på att det är de som har de där låtarna som spelas på radio.
 
 
Rudimental består egentligen av fyra stycken killar, men de hade två sjukt duktiga kvinnliga solister med sig på Provinssirockspelningen. Alla i bandet är tydligen galet talangfulla och när de drog igång med Free var gåshuden total. 
 
 
Hela publiken sjöng med i Not Giving In och stämningen var närmast magisk. Väldigt minnesvärt. Jag måste bara säga att liveversionen av den låten är miljoner gånger bättre än den med John Newman som sångare. Wow!
 
 
Men nu är det bestämt dags för mig att sluta drömma mig tillbaka till lördagkvällen och gå lägga mig istället. Imorgon väntar en lång och fullspäckad dag med vanligt jobb tätt följt av fotojobb. Kanske vi ses på Norrvallas sommarfest?
#1 - Ida-Marie

Åååååååh önskar så att ja sku haft tid å råd att komma på de. ÄÄÄÄÄH älskar rudimental så otroligt! Avundsjuk till hundra!

Svar: Oooh, då borde du ju absolut ha varit med! Det här var tydligen första gången som de var till Finland. Men det kommer säkert fler chanser! :D
TIDSTJUVEN

#2 - Anna Betlehem

va stiliga bilder! :)

ska du ha någon foto träff påsytt? :)

Svar: Tack så mycket! :) Om intresse finns så kan jag säkert ordna en till fototräff. Men i så fall blir det nog först i slutet på sommaren. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Karolina

Vad härligt det ser ut! Jag vill också gå på festivaaal.. :D

Svar: Det var det :D Festival är verkligen något av det bästa med sommaren!
TIDSTJUVEN

#4 - ellenlundis

Nämen kolla! :D Fotot nr 6: så har en i publiken skjortan bakofram! ^^

Svar: Haha, jaa det kan faktiskt vara så! :D Eller så kanske den där tröjan ska se ut så? Jag är inte helt säker. :)
TIDSTJUVEN