Skördetidskärlek

 
Juni och juli i all ära, men augusti är nog den bästa sommarmånaden. Det här mellanskedet mellan sommar och höst, skördetiden, har nästan någonting magiskt över sig. När dagarna blir lite kyligare och man får mysa ner sig i stickade strumpor och stora halsdukar igen. När man får packa picknickkorgen med kaffe och nybakt blåbärspaj och sätta sig mitt på stubbåkern, mellan tröska och traktor, och dricka kaffe med familjen.
 
 
När marken är täckt av dagg på morgnarna och man får andas djupa syrerika andetag av den där oförstört friska sensommarluften. När dagarna ännu är rätt varma men kvällarna mörka och ruggiga och man får leta fram alla blockljus och värmeljus man har och mysa ner sig i soffan under en stor och skön pläd på kvällarna. Magiskt.
#1 - Anonym

Fina höstbilder! Supermysigt! :)

Svar: Tack så mycket! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Mizza

Vilka fina bilder! :D ser riktigt mysigt ut! jag borde också ta med picnic ut i naturen :)

Svar: Tack Mizza! :) Jaa, gör det. Utomhuspicknickar är allra mysigast under hösten. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Christina

Sensommar/tidig höst är en vacker tid. :)

Svar: Ja, onekligen. :) Hoppas att du fått en fin start på höstterminen!
TIDSTJUVEN

#4 - Jessica

Jag kan nog hålla med dig om att det är en speciell månad. Jag älskar dessa färgmånader som vi nu är på väg in :)
Det ser så mysigt ut så jag skall nog försöka komma i väg på lite picknick innan värmen försvinner helt :D

Svar: Ja, färgkombinationerna är verkligen fantastiska under hösten! Jag kan inte låta bli att längta lite till september och oktober jag också, även om sommaren är härlig. Hoppas att du hinner med en sensommarpicknick innan det blir allt för kyligt. :)
TIDSTJUVEN

#5 - fotograferats.blogg.se

Härligt att se! Här har det regnat i sidled idag och mest liknat höst...

Svar: Tack! :) Åh, usch då. Hoppas att du fått sitta inomhus och ta det lugnt och inte behövt springa ute i regnvädret i alla fall. Här utlovas det regn nu under inkommande vecka.
TIDSTJUVEN

#6 - Karro

Den första bilden på dej e såå fin :D

Svar: Tusen tack Karro!! :D Mamma kan visst fotografera hon också.
TIDSTJUVEN

#7 - Coco

Ibland är världen vackrast i mellanrummen. Dina bilder fångar verkligen sekunder man vill spara nu i årstidsskiftet.I andetaget mellan sommar och höst. Riktigt fint :)

#8 - Sandra -vardagsflow

Jag har alltid, lite i smyg, önskat att jag haft en bondfamilj och bott på landet... Och det bara för att det verkar så himla mysigt med tröskande och höbalar :) jag skulle så ha velat ha en höskulle att leka på, en traktor att köra och djur att klappa. Jag vet, det är en aning Bullerbyn-dröm över det hela (minus traktorn), men ändå ;)

#9 - fashion

Fina bilder! :D