Presenter valda med kärlek

 
Länge och väl stod hon och funderade. Stämningen var närmast högtidlig när hon jämförde, övervägde alternativ, testade och resonerade högt. Amelie hade sett fram emot den här dagen så länge. Dagen då bara hon och jag skulle åka till "Babblarna-butiken", det vill säga blomsteraffären Amalia i Oravais, och hon skulle få köpa en alldeles egen present till sin lillasyster som fyller 1 år på fredag. 
 
Kanske hon skulle köpa en doktorväska i present så de får ha varsin... Eller kanske en sån där rolig Baby shark-bok som man kan stoppa fingret i, som den där lejonboken vi har hemma... Fast egentligen skulle hon ju velat köpa en brun Babba-mjukis, för det är den enda Babblaren som Celine saknar i sin samling... men den fanns inte, så kanske något annat gosedjur i alla fall, för gosedjur leker ju Celine ofta med... 
 
 
Till sist beslutade hon sig för ett pussel med Bolibompa-motiv och en brun gosedjurskatt. Förmodligen de mest noggrant övervägda presenterna på det här årtiondet. Nu väntar vi alla ivrigt på fredagen och tills dess är de inslagna presenterna förstås gömda på ett säkert ställe så att lillasyster inte ska råka få syn på dem ens i misstag och undra vad det är. 
#1 - ellenlundis

Så fint att din dotter köpte en present till sin lillasyster! ^u^