Födelsetavlorna med det lilla extra

Inlägget är ett samarbete med Gallerix.
 
 
I 4,5 år, det vill säga ända sedan vi flyttade in, har den där väggen bakom soffan mot uterummet varit tom. Ju längre den varit tom desto svårare har det blivit att hänga upp något där. Den kräver liksom något speciellt, och vi har inte riktigt kunnat bestämma oss för vad det där speciella ska vara. Men nu har vi spikat!
 
 
I samarbete med Gallerix har jag fått hem världens snyggaste födelsetavlor till tjejerna, och de passar helt perfekt i vardagsrummet om ni frågar mig. 
 
 
Gallerix har ett stort utbud av posters och tavlor och levererar till många länder, bland annat Finland och Sverige. Deras födelseposters är personliga i skala 1:1, det vill säga bebisarna på bilderna är avbildade i verklig storlek. Dessutom får man lägga till namn, datum, födelsetid och en egen text (om man vill). Det finns flera olika layouter att välja mellan, så man hittar garanterat något som passar ens egen stil. 
 
 
Själv fastnade jag för en artistisk skiss med ljusgrå bakgrund och modern font. Den är som klippt och skuret för den tomma väggen i vardagsrummet! 😊 I och med att jag bor i Finland men ville ha texten på svenska blev det dock lite krångel i webshopen när jag skulle beställa, men det löste Gallerix kundservice väldigt snabbt och smidigt när jag tog kontakt. Härligt med företag där man snabbt får tag på hjälpsam kundtjänst!
 
 
Vill ni beställa något från Gallerix kan ni använda rabattkoden Frande30 för att få 30% rabatt på hela köpet! Utöver födelseposters har de massor med snygga posters och tavlor som passar i husets alla rum. Dessutom kan man till och med välja att köpa tavelväggar, det vill säga helheter med flera matchande tavlor som deras designers har plockat ihop åt en. Smidigt värre! 😄
#1 - Jennie

Fina tavlor!

#2 - ellenlundis

Så fina!!! :)