På slutrakan

 
Det vanligaste rådet man får så här i slutskedet av graviditeten är väl att passa på att vila och ta det lugnt. Och ja, det funkar ju bra när man väntar första barnet, men som blivande tvåbarnsmamma har jag snarare gjort precis tvärtom den senaste tiden; passat på att vara aktiv och hitta på saker så länge vi har möjlighet. Jag räknar krasst med att tvååringen kommer få se orimligt mycket tv medan jag sitter fast med bebisen den första tiden, så nu passar vi istället på att maxa utevistelsen och äventyren så länge vi enkelt kommer oss iväg hela familjen. 
 
 
I fredags tryckte vi in oss i traktorhytten och åkte ut till skogs för att ta lite magbilder (kanske de sista?) på förmiddagen och på eftermiddagen packade vi utflyktskorgen med grillkorv och ved och gasade iväg med fyrhjulingen ut på mossen. Jag misstänker att det inte blir så många spontana traktor- eller fyrhjulingsutfärder för min del i april. 😉
 
 
Idag äntrar jag vecka 39 (38+0) men jag kan fortfarande inte påstå att jag känner mig särskilt höggravid. Det är en rätt hisnande tanke att förlossningen kan sätta igång vilken dag som helst nu. Tänk att den lilla människan som bott inuti mig i så många månader snart kommer finnas på utsidan istället! Eller snarare – tänk att det faktiskt finns en liten människa där. En människa med alldeles egen personlighet och känslor. En ny liten typ som vi ska få lära känna. Det ska bli så spännande att få reda på vem det är! Trots att det är andra gången vi får uppleva det här stora så känns det precis lika otroligt som sist. Om inte ännu mer otroligt.
#1 - Teresa

Åh så fina bilder 😍 Jag saknar lite att vara gravid. Hoppas allt går bra för er! 😍

#2 - ellenlundis

Fina du! ^u^