Personlighetsförändringen i vecka 32

 
Så var stunden kommen. Förra graviditeten var den kommen bra mycket tidigare än så här, så jag ska väl vara glad att jag klarat mig ända till vecka 32 denna gång. Men nu är det kört. Kaffet smakar inte längre gott! 😩 Eller rättare sagt; kaffebehovet försvann över en natt. Ni kan tro att det känns konstigt för en tvättäkta kaffeälskare att helt plötsligt inte vilja dricka varken morgon- eller eftermiddagskaffe. Eller kvällskaffe eller något annat kaffe däremellan för den delen. Nästan som en personlighetsförändring.
 
 
Från och med nu och förmodligen fram till förlossningen är det bara te i min mugg. Eller apelsinjuice. Oj, sådana apelsinjuicecravings jag haft de senaste månaderna! 😅 Jag vill inte ens veta hur många paket av Tropics apelsinjuice (ja, det ska vara exakt den sorten!) jag slukat. Och Koulunäkki-knäckebröd med ost. All is good in the hood så länge det finns några paket apelsinjuice i kylen och knäckebröd i skafferiet. Jag kan inte minnas att jag skulle haft några sådana specifika cravings förra graviditeten...
 
Har ni haft några underliga cravings som gravida?
#1 - Lotta

Första barnet satsumas
Andra barnet blomjord, sand och murbruk 🤭 och möjligtvis otvättade jordiga morötter.
Med tredje bara morötter 😅

Svar: Haha, alltså det där med blomjord, sand och murbruk lät ju verkligen speciellt. Kan det ha bottnat i någon näringsämnesbrist? Satsumas och morötter lät trevligare. :D
TIDSTJUVEN

#2 - Emelie

Mannagrynsgröt med valios hallonssoppa kunde jag äta dygnet runt! Tydligen något som min chef också cravade så det var där vid eftermiddaskaffen som de började ana något på jobbet då jag alltid hävde i mig det, och med lite kanelosocker på, ai että.

Svar: Det låter gott! Men så otippat att chefen hade haft exakt samma craving! :D
TIDSTJUVEN

#3 - Madelene

Här är det tvärtom, har ääntligen kunnat börja dricka kaffe igen. 😅 Det gick inte alls under förra graviditeten så jag blev lite chockad när jag testade förra veckan och jag inte började må illa.

Svar: Wow! :D Man upphör aldrig att förvånas över alla dessa gravidförändringar.
TIDSTJUVEN

#4 - ellenlundis

Jag gillar din skjorta! :)

Svar: Tack, det gör jag också. Den är en av mina favoriter i garderoben. Har den i flera färger :D
TIDSTJUVEN