En lite annorlunda babyshower

 
Speciella tider kräver speciella lösningar. Cila, en av mina fina vänner, väntar sitt första barn nu inom en nära framtid och i hennes kompisgäng har vi länge klurat på hur vi ska kunna ordna en babyshower åt henne när rekommendationerna kring träffar och evenemang ser ut som de gör. Någon typ av babyshower förtjänar ju en förstagångsmamma absolut att få, coronapandemi eller ej... och lösningen blev därmed en utebabyshower. 😊
 
Förra veckan var det dags, och platsen för babyshowern blev inget mindre än en lada invid en pulkabacke här i byn. Inne i den rymliga ladan finns en grillplats i mitten och bänkar runt väggarna, och för att göra det riktigt mysigt i vintermörkret gick vi loss både utvändigt och invändigt med massor av ljusslingor, lyktor, fårskinn och filtar. Och förstås vimplar, ballonger och serpentiner – ingen babyshower är ju komplett utan sådana. 
 
 
Typiskt nog hade vi prickat in en isande kall dag då temperaturen låg på minus 17 grader, men med en ordentlig brasa och många filtar blev det varmt och mysigt inne i ladan. 
 
 
Vi körde knytkalas, och den ena godsaken efter den andra tog plats på borden inne i ladan när vi ställde till inför festligheterna. 
 
 
Så här festligt har det troligen aldrig tidigare varit i byns pulkabacke. 😉
 
 
Cila blev minst sagt överraskad när hon anlände till festplatsen. Hon hade inte haft den blekaste aning om vad vi kokat ihop till henne och trodde att hon var på väg någon helt annanstans. 
 
 
Förhoppningsvis blev hon inte allt för besviken över att behöva spendera ett par timmar i kylan tillsammans med nära och kära. 😍
  
 
Trots det lite speciella arrangemanget och nödvändiga säkerhetsåtgärder så blev det en ganska traditionell babyshower ändå. Vi hade ordnat olika lekar och program och timmarna försvann i en rasande fart. 
 
 
Jag tror att alla kan hålla med om att det här med utebabyshower var ett riktigt lyckat koncept. ❤
 
 
...speciellt när man har en hel termos med rykande varm glögg. Här satt vi tills all vår ved tog slut.
 
 
Ibland kan kreativa lösningar bli förvånansvärt bra. 😊
#1 - Marie

Oh så fint ordnat, och även om det var annorlunda såg det helt perfekt ut

Svar: Det blev verkligen mysigt och minnesvärt!
TIDSTJUVEN

#2 - Anna

Men åh så mysigt ju!

Svar: Ja, det blev verkligen stämningsfullt i vintermörkret med brasan, lyktorna och alla batteridrivna ljusslingor. Det finns förstås ingen el i ladan, så vi fick göra det bästa av vad vi hade att tillgå. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Marias memoarer

Men åh, vilken mysig lösning som även passar andra typer av sammankomster och firanden 😍

Svar: Eller hur! Det här konceptet går ju absolut att tillämpa på de flesta sammankomster. :)
TIDSTJUVEN

#4 - ellenlundis

Så fint! :)

Svar: Tack, vi gjorde vårt bästa. :)
TIDSTJUVEN