Julmagi med en nissedörr

 
Årets mysigaste månad. December! Jag måste erkänna att jag satte upp julbelysningen redan för flera veckor sedan (något roligt måste man ju få ha i dessa coronatider) och att vi redan sett orimligt många julfilmer på Netflix om kvällarna och druckit sisådär en årsranson glögg redan i november. Men nu när december äntligen är här kör vi all in på julmusik, julpyssel och tomtar också. 😍
 
En liten tomtenisse flyttade in i ett hörn av uterummet redan natten till lillajul (alltså natten till i lördags) och sedan dess har hen hittat på små bus på nätterna när vi andra sover. Att se Amelies iver varje morgon när hon vaknar och springer till nissedörren för att ta reda på vad tomtenissen haft för sig under natten är ren magi. Ibland går hon dit en sväng under dagen också och knackar på dörren för att se om nissen kanske kommer ut, men typiskt nog sover hen alltid på dagen när vi är vakna. 
 
 
Den första natten hade tomtenissen lämnat ett litet brev och en lillajulklapp utanför sin dörr och den andra natten hade hen åkt kälke och lämnat spår i snön (läs: i florsockret på golvet). Nästa natt hade nissen byggt en snögubbe av toalettpappersrullar och senaste natt hade hen gjort ett långt tåg fram till sin dörr av familjens skor. 
 
 
Tänk så lite det behövs för att skapa magi i vardagen. Behöver jag ens säga att jag själv är barnsligt förtjust i att hjälpa nissen med de här små busen på kvällarna? Dagarna fram till julafton kommer gå i ett huj! 😉 Inatt tror jag bestämt att nissen får plocka fram pepparkaksformarna åt oss, för imorgon ska här bakas pepparkakor! 
#1 - Tess

Men oj så gulliga bilder, får riktiga julkänslor!!!
Hoppas att allting är bra med er.
Kram

#2 - NillanWik

Ja det är härligt att få se barnens iver nu innan jul! Här har vi nissedörr för tredje året (tror jag) men bus blir det för andra året, och tycker det är superkul att få skapa lite julmagi under nätterna tillsammans med Nisse.

#3 - Anna

Så mysigt!

#4 - Fina Christina

Vilka härliga bilder! :) Jag hoppas det flyttar in en nisse hos oss nästa år också.

#5 - Emelie

Älskar den här julkalendern 😍

#6 - ellenlundis

Jul-mys! 🤶🎅