Ett märkligt år kom till ända

 
År 2020 går mot sitt slut. Mycket kan sägas om året som gått och jag tror att alla som genomlevt 2020 kommer att minnas året som ett riktigt underligt, osäkert och allmänt otryggt år. 2020 var året då vi alla lärde oss vad uttryck som social distansering, frivillig karantän, distansmöten, hemundervisning och att platta till kurvan innebär. 2020 var året då ord som munskydd var helt naturliga inslag i en ettårings (!) vokabulär. Vem hade trott det för ett år sedan? 
 
Jag tror att de flesta av oss skippar allt vad nyårslöften och nyårsmål heter i år, och istället bara hoppas på att 2021 ska föra med sig en normal vardag där vi kan träffas och umgås med andra människor sådär som vi brukade innan coronapandemi och restriktioner kom och tog över världen. Jag kan inte ens minnas när jag senast skulle ha gått på bio, ätit på restaurang eller gått på konsert. Eller kramat någon annan än mina familjemedlemmar. 😔
 
2020 går till historien som ett riktigt hemma-år, då till och med ett besök i mataffären kändes som ett stort projekt. Nästa år hoppas jag att vi kan umgås mycket mer med vänner, strosa på stan, besöka simhallen och kanske till och med åka lite längre bort än bara till grannkommunen. 
 
Mina nio mest gillade bilder på Instagram från det gångna året. 
 
2020 har samtidigt varit ett år som gett åtminstone mig många insikter och tankar. Insikter om vad som är viktigt i livet. Och trots att det omvärldsmässigt varit ett trist år så har året ändå varit väldigt trevligt och mysigt här på hemmaplan. Vi har till all lycka fått vara friska och må bra. Det här var dessutom första året då jag inte hade något jobb eller studier alls att fundera på, och jag har verkligen njutit av att få sätta all min fokus på familjelivet och se Amelie växa och utvecklas.
 
Det har varit ett värdefullt och stabilt år med många glädjestunder. Knappt några evenemang över huvud taget, men däremot trädgårdsprojekt, lekstugemakeover, sommarfår, pysselstunder, naturutflykter, läsupplevelser, cykelutfärder och annars bara massor massor av familjetid. 💖
 
Och vilket år vi har att se fram emot! Det mest spännande med det kommande året är förstås det faktum att vi ska bli en till i familjen. Jag ser så mycket fram emot att få dyka in i babybubblan en gång till, fast på ett helt annat sätt den här gången eftersom världens bästa storasyster finns med i bilden. 
 
 
2020 har varit ett märkligt år och nu är det dags att vända blad. Välkommen 2021! 😊
 
Med önskan om ett riktigt Gott Nytt År till er som kikar in här!
#1 - ellenlundis

Jag hoppas verkligen att år 2021 blir ett bra år! Jag längtar efter att strosa på stan, utan att känna sig otrygg.. Jag längtar att gå på bio,, Och att man ska känna sig trygg, när man reser. :( Dumma Covid19!

År 2021, ska jag äntligen få börja jobba! Jag har varit utan jobb sen mars 2020,, Det är rätt så tråkigt att inte har någon sysselsättning.. Januari 2021,, jag ska jobba i ett butik,, har hand om djur-foder, djur-leksaker och allt som hör till med djuren. ( ^u^ )


Jag önskar er ett Gott nytt år! 🎆