Trettioårskalas på villan

 
Idag är det ingen vanlig dag, för idag har mannen i mitt liv födelsedag. Min livskamrat och bästa vän. När vi träffades var jag nitton och han tjugoett. Och tänk, nu fyller han trettio! 😄 Det är tur att det där med ålder är relativt, för trettio tyckte man ju att var lastgammalt förut men nu låter det inte alls särskilt gammalt längre. Det hade ju varit lite jobbigt att vara tillsammans med en gammal gubbe – eller ännu värre, att helt plötsligt vakna bredvid en gammal gubbe. Som tur är han precis lika gammal/ung idag som igår. 
 
Amelie och jag väckte den nyblivna trettioåringen med skönsång i stämmor. Som sig bör valde vi förstås att sjunga Babblarnas grattislåt, för det är ju ändå den bästa födelsedagssången av dem alla. Åtminstone om man frågar Amelie. Några presenter fick pappan i huset däremot inte idag, för vi tjuvstartade födelsedagsfirandet redan igår med trettioårskalas ute på villan. 
 
 
Vädret var på topp och man kunde nästan inbilla sig att det var juli och inte slutet på augusti.
 
 
Fast lite höstigt kändes det ändå.
 
 
De mest hugade i gänget tog sig trots det ett dopp i havet! 
 
 
Piff och Puff gjorde pinn-installationer (?) på stranden. 
 
 
Inomhus väntade ett kalasbord med både sött och salt. 
 
 
Och gräddtårta förstås. Med sensommarens bär som dekoration. 
 
 
Vi har spenderat allt för få dagar på villan i sommar, men den här helgen hann vi dit två dagar på raken. Först för att fira villaavslutning och sedan kalas.
 
 
Kanske vi fyllt vår villa-kvot nu så vi klarar oss ett tag igen. 😍
#1 - Ida

Fint ställe! 😍 var e de nånstans?

Svar: Visst är det! Det är i Vexala. :)
TIDSTJUVEN

#2 - ellenlundis

Mys!!! :)

Jag fyller 30 år , nästa år. Min bf är 3 år yngre än mig, Man kan tro att han är äldre än mig,, eftersom han är ganska lång.. (Jag är ganska kort.. ca 1.66 cm lång.. Och han är ca 1.73 cm lång ) Hahaha!


Just ja,, jag skriver ingenting om min pojkvän på bloggen eller lägger upp nån bild på honom där. Om man följer mig på min Instagram, så kan man se bilder där istället :-3